Το νέο ανδρικό άρωμα Michael Kors ξεπερνά τα όρια

Συναρπαστικό, φρέσκο, δυναμικό. Το νέο ανδρικό άρωμα Michael Kors Extreme Sky αιχμαλωτίζει την αίσθηση του να πετάς, την αδρεναλίνη που αισθάνεσαι αψηφώντας τη βαρύτητα, τον ενθουσιασμό του να κατακτάς νέα ύψη.

Το Michael Kors Extreme Sky ξεπερνά τα όρια και ξυπνά τις αισθήσεις με το φρέσκο, ξυλώδες blend του, ανοίγοντας με ένα μοναδικό μίγμα από δροσερές νότες μπαχαρικών και περγαμόντου, στην καρδιά του αρώματος συναντά κανείς το λεγόμενο ozonic accord, καθηλωτικές νότες που θυμίζουν τον ψυχρό αέρα που συνοδεύει μια βροχερή μέρα. Στη βάση του αρώματος το vetiver αντηχεί την φρεσκάδα που ενισχύει τα αρωματικά επίπεδα του Extreme Sky.

Το ντεγκραντέ μπλε προς λευκό χρώμα στο γυάλινο μπουκάλι του Extreme Sky παραπέμπει στον γαλανό ουρανό. Το χρώμα του βαθαίνει στα άκρα θυμίζοντας τις διαβαθμίσεις του μπλε στον ορίζοντα.

TOP NOTES: Cool Spice, Ροζ Πιπέρι, Κυπαρίσσι, Περγαμόντο
MID NOTES: Ozonic Accord, Άρκευθος, Κέδρος
DRY NOTES: Vetiver, Clearwood, Musk

Θα το βρεις στα καταστήματα καλληντικών.

Previous Story

Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι #30

Next Story

Η Sony σχεδιάζει ταινία με bisexual Spider-Man και ηθοποιούς από το παρελθόν

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop