Ντεμπούτο για το νέο single των Lacuna Coil με τίτλο “In The Mean Time”

Οι Lacuna Coil κυκλοφόρησαν ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους τραγούδι με τίτλο "In The Mean Time", στο οποίο συμμετέχει και η Ash Costello των  New Years Day.

Οι Lacuna Coil κυκλοφόρησαν ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους τραγούδι με τίτλο “In The Mean Time”, στο οποίο συμμετέχει και η Ash Costello των  New Years Day.

Σε μήνυμα της η μπάντα ανέφερε τα εξής: ” To ‘In The Mean Time’ είναι ένας προβληματισμός σχετικά με το πόσο πολύ η κοινωνία μας έχει χάσει το νόημα. Ζούμε σε πραγματικά κακούς καιρούς, γεμάτους δυστυχισμένους ανθρώπους: μοναχικούς, αγχωμένους, καταθλιπτικούς, καταστροφικούς. Η πίεση που μας συνθλίβει απ’ έξω δεν επιτρέπει να δούμε τα πράγματα με τη σωστή διαύγεια. Αυτό το τραγούδι είναι σαν μία ομαδική θεραπεία: όχι θρήνος, αλλά αποδοχή του γεγονότος ότι όταν σπάσει κανείς, είναι δύσκολο να ξαναφτιάξει τον εαυτό του. Πρέπει να ξεφύγουμε από όλη την τοξικότητα και να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη ζωή. Προσκαλέσαμε την Ash Costello από τους New Years Day να συμμετάσχει στο κομμάτι και είμαστε ενθουσιασμένοι που ήρθε προσθέτοντας ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για αυτό το τραγούδι.”

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Οι Alcest κυκλοφόρησαν το μουσικό βίντεο για το single “Flamme Jumelle”

Next Story

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Latest from Blog

Punked
Go toTop