«Σχέδια για Απομακρυσμένες Φιγούρες» από τον George Condo

Νέα σειρά σχεδίων του σύγχρονου Αμερικανού ζωγράφου George Condo, τα οποία σχετίζονται με την πρόσφατη σειρά έργων ζωγραφικής του «Απομακρυσμένες Φιγούρες», παρουσιάζει, ψηφιακά, η γκαλερί Hauser & Wirth. Τα σχέδια φιλοτέχνησε ο Condo τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από το στούντιό του στη Νέα Υόρκη και ανακαλούν στη μνήμη εμπειρίες απομόνωσης στο διάστημα της περιόδου «κοινωνικής αποστασιοποίησης» λόγω της πανδημίας.

Σχεδιασμένες με κραγιόν, μολύβι και μελάνι, οι φιγούρες αντανακλούν διάφορα συναισθήματα που γεννιούνται ταυτόχρονα: φόβο, παράνοια, κλειστοφοβία, πανικό, στενοχώρια.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης περιγράφει τις φιγούρες σε αυτά τα έργα ως φιγούρες «απομακρυσμένες η μία από την άλλη και, στην πραγματικότητα, απομακρυσμένες και από τον εαυτό τους».

Previous Story

Νέο τραγούδι από τους Kreator με τίτλο 666 World Divided

Next Story

Οι Trivium κυκλοφόρησαν βίντεο για το τραγούδι τους What The Dead Men Say

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop