Οι Bodom After Midnight, του εκλιπόντος Alexi Laiho, μας παρουσιάζουν το νέο τους single

Η Napalm Records στις 23 Απριλίου θα μας χαρίσει τις τελευταίες ηχογραφήσεις του Alexi Laiho, καθώς θα κυκλοφορήσει το EP των Bodom After Midnight με τίτλο “Paint The Sky With Blood”. Οι Bodom After Midnight αποτελούσαν τη νέα μπάντα του κιθαρίστα/τραγουδιστή Alexi Laiho, μετά την φυγή του από τους Children Of Bodom. Δυστυχώς όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια με τον γνωστό μουσικό να αποβιώνει στις 29 Δεκεμβρίου 2020. 

Bodom-After-Midnight-band-photo-promoΟι υπόλοιποι Bodom After Midnight δήλωσαν στο FB:

“Όπως και εμείς, ο Alexi ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος με αυτά τα τραγούδια και ανυπομονούσε να τα βγάλει προς τα έξω, έτσι είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία του. Περιττό να πούμε ότι είναι τιμή και υπερηφάνεια να είμαστε μέρος του τελευταίου δημιουργικού έργου του και να το απελευθερώσουμε με τον τρόπο που ήθελε. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε το θηρίο από το κλουβί άλλη μια φορά ως γιορτή της μουσικής του Alexi, της κληρονομιάς και του ίδιου του ανθρώπου.”

Δείτε το επίσημο βίντεο για το ομώνυμο single:

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Kid Cudi: Φόρεσε ένα floral φόρεμα στην εκπομπή SNL ως φόρο τιμής στον Kurt Cobain

Next Story

Tα πράγματα στις πολυκατοικίες του κέντρου είναι όπως τα ξέραμε από το Δημοτικό: Τάξη εναντίον τάξης

Latest from Blog

Punked
Go toTop