Πλέον γνωρίζουμε περισσότερες τάσεις στα ραντεβού από τα ραντεβού τα οποία βγαίνουμε: η νέα εποχή στο dating έχει ήδη ξεκινήσει και είναι κάπως δυσοίωνη.

Τα dating trends είναι αναρίθμητα και τα περισσότερα από αυτά εφιαλτικά: ghosting, breadcrumbing, r-bombing και blue stalling είναι μόνο μερικά από όσα έχουμε ασχοληθεί τελευταία. Τώρα έρχεται ένα ακόμη να προστεθεί στη λίστα αυτή και λέγεται sneating.

To sneating είναι το ραντεβού που βγαίνει κάποιος με αποκλειστικό σκοπό το να φάει δωρεάν και έχει σκοπό να μην τον ξαναδεί ποτέ. Δηλαδή ένα άτομο που είναι sneater, όταν θα βγει έξω με ένα άλλο, ο μοναδικός λόγος που το κάνει είναι το τζάμπα γεύμα, ενώ δεν θα επαναλάβει ποτέ ξανά το ίδιο πράγμα με τον ίδιο άνθρωπο. Μετά άλλος.

beb06139792bb9f5e9f28c465e7861aeΟυσιαστικά δηλαδή οι sneaters θεωρούν πως το αντίτιμο για το κέρασμα είναι η παρέα τους και όσοι το κάνουν συστηματικά δεν θεωρούν ότι κάνουν κάτι αλλόκοτο. Αυτό δήλωσε τουλάχιστον μια γυναίκα που ονομάζεται Sarah στους New York Times και είναι sneater κατ εξακολούθηση.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το:
Previous articleHans and Gretel, ένα γευστικό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά
Next articleΑυτά είναι τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.