Χριστουγεννιάτικες φάρσες, γιατί έτσι!

ΝΕ ΤΙ; Ποιος είπε ΠσυχόλεΖΜΟ ότι το “τρικ ορ τριτ” είναι μόνο για το Halloween; Όποιος το είπε, ξέρω πού μένεις party pooper και κατεβαίνω από την καμινάδα σου…

Σήμερα η φάση είναι ιδεούλες για να κανιβαλίσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων και να σας μισήσουν όλοι, ώστε να μη χρειάζεται να πάρετε δώρα σε κανέναν (life hack bitcheeeezzz).

Αγαπησιάρικες καντάδες

Όπως και του Αγ. Βαλεντίνου, όλοι είμαστε με το πουλί στο χέρι… ώπα λάθος… όλοι αφιερώνουμε τραγούδια στο εκάστοτε ταίρι. (είμαι τόσο lonely… *initiates depressed FAP*) Αντί λοιπόν για τις συμβατικές μ@λ@κίες, ξεκινήστε ρομαντικά με Rob Zombie και Slipknot και τελειώστε με Cannibal Corpse και Torsofuck! (τι ένα τραγούδι μόνο θα πείτε ρε κ@λοτσίπηδες;) Αν το ταίρι σας δε σας παρατήσει εκείνη τη στιγμή, ανταμείψτε τον/την ελαφρώς ερωτικά… κοινώς ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ!!!

Howdy, pilgrim”

Ναι η ατάκα είναι κλεμένη από Wednesday, so; Πάντα τα Χριστούγεννα έχουμε τους κλασσικούς θρησκόληπτους που μας βομβαρδίζουν με το “αληθινό μήνυμα των εορτών” και μπλαμπλαμπλατοκερατάκισουμπλαμπλα. Φάτε λοιπόν σκορδαλιά μέχρι να μην μπορείτε άλλο, βρείτε έναν τέτοιο Πιλγκριμά και αρχίστε του σατανιστικό μανιφέστο ψιθυριστά και εξ’ επαφής, για να τρώει bukkake όλη τη σκορδίλα! (αν δε σας αρέσει η σκορδαλιά, να ξέρετε το eggnog σας έχει αντικατασταθεί με άλλο “eggnog” δικής μου παραγωγής και όποιος δεν κατάλαβε, ας πιει).

Μάθε στα κλαμπάκια να παίζουν μουσική

Υπάρχουν πάντα οι στιγμές που ο ντιτζέι αποφασίζει να κοιμηθεί πάνω στο πισί και αρχίζει να παίζει 2-3 τραγούδια από τη λίστα σε λούπα. Πάρτε ένα μπουκάλι σαμπάνιας και αφήστε τον αναίσθητο αρχικά. (ναι σαμπάνια γιατί είναι για τον π@τσο… ή για το μ@νί… της Τζούλιας… “πΧιο δυνατά ρε μ@λ@κ@”) Αφού ο πέφτουλας με playlist σωριαστεί, βάλτε ότι πιο γρήγορο έχετε σε death metal. Όχι για να ξεκινήσετε pit προφανώς, αλλά για να πάθουν ανεύρισμα οι θαμώνες. Τους αξίζει γιατί την προαναφερθείσα λούπα τη σιγοντάρανε με χορους και άκυρα “WOOOO” λες και είναι φτηνές απομιμήσεις του Rick Flair!

Αυτά τα φαιδρά και ολίγα και σήμερις. Είχα κι άλλα να γράψω, αλλά πήγα live Wolfheart-AmongRuins και ο αυχένας μου με έχει γ@μήσει χειρότερα από εκείνον το σατράπη dominant στη Συγγ… εεεε ΓΚΟΥΧΓΚΟΥΧ! Να πάρτε άδειες ζώα, να δοκιμάσετε αυτές τις φάρσες! Άντε μπράβο!

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis

Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Previous Story

“Εναλλακτικές” χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλα τα γούστα!

Next Story

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop