Westworld Season 4: Δύο χρόνια μετά τη 3η σεζόν, η δημοφιλής σειρά του ΗΒΟ, Westworld επέστρεψε με τη 4η σεζόν- έκπληξη

Το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Westworld ξεκινά με μια συνάντηση. Διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά τα γεγονότα της 3ης σεζόν 3

Date:

Δύο χρόνια μετά τη 3η σεζόν, η δημοφιλής σειρά του ΗΒΟ, Westworld επέστρεψε με τη 4η σεζόν- έκπληξη. Πιστοί στο ραντεβού μας, είδαμε τη πρεμιέρα της σειράς και μοιραζόμαστε τις εντυπώσεις μας.

The Auguries

Το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Westworld ξεκινά με μια συνάντηση. Διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά τα γεγονότα της 3ης σεζόν 3. Ο William έχει αγοράσει το μεγαλύτερο μέρος της απομακρυσμένης περιοχής και βλέπει ένα τεράστιο φράγμα που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία πολυάριθμων κεντρικών μονάδων. Ο William θέλει να διατηρήσει το σύνολο αυτού του εγχειρήματος για τον εαυτό του, ακόμη και απειλώντας το καρτέλ αν δεν συνεργαστούν. Αρνούνται να του το πουλήσουν, οδηγώντας τον William στο σχέδιο Β.

Εν τω μεταξύ, η Dolores – που πέθανε στο τέλος της 3η σεζόν – ξυπνά με νέο όνομα, Christina. Έχει μια εντελώς νέα ιστορία και φαίνεται να αγνοεί τα γεγονότα που συνέβησαν στη προηγούμενη σεζόν.

Εν τω μεταξύ, η Maeve ζει εκτός δικτύου. Είναι μόνη, απομονωμένη και φροντίζει να μην κινήσει καμία υποψία στις αρχές. Είναι ενδιαφέρον ότι βλέπουμε μερικά από αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν μέσα από αναδρομές, που αφορούν τη σχέση της με τον Caleb. Μαζί, εξολόθρευσαν τον Rehoboam, τη σφαίρα τεχνητής νοημοσύνης στη τρίτη σεζόν.

Όσο για τον Caleb, φαίνεται να έχει ξεπεράσει το παρελθόν και επί του παρόντος είναι παντρεμένος με παιδί. Ο Caleb εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός, αν και τα φαντάσματα από το παρελθόν της επανάστασης εξακολουθούν να τον καταδιώκουν.

Γενικές Εντυπώσεις

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τα γεγονότα της 3ης σεζόν του Westworld, τα οποία έβαλαν σε νέα τροχιά τη σειρά, με πολλούς να τη θεωρούν την πιο αδύναμη. Τα δυνατά σημεία αυτής της σειράς είναι τα φιλοσοφικά ερωτήματά της σε συνδυασμό με το θεματικό πάρκο Westworld . Από εκείνη την άρτια πρώτη σεζόν, η σειρά έχει απομακρυνθεί από το πάρκο και τα μυστήρια της πλοκής τη καθιστούν πλέον ένα φουτουριστικό sci-fi για τον κόσμο μας. Ή τουλάχιστον για μια μελλοντική εκδοχή του.

Η 4η σεζόν μέχρι στιγμής, μοιάζει σαν να κάνει επαναφορά με πολλούς τρόπους, προσπαθώντας να χτίσει ένα νέο μυστήριο και διαφέροντας από τη τρίτη σεζόν. Η Maeve εξακολουθεί να είναι μια σούπερ δυνατή Host, αλλά ελπίζουμε ότι οι συγγραφείς θα το διορθώσουν περαιτέρω, σε μια προσπάθεια εξισορρόπησης της πλοκής.

Αισθητικά, το Westworld είναι φανταστικό και έχει και ένα πολύ ωραίο σχεδιασμό σκηνών . Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα οπτικά εφέ της σειράς σε γενικές γραμμές παραμένουν προσεγμένα. Το πραγματικό μυστήριο εδώ είναι τι ακριβώς κάνει ο William και γιατί αγοράζει όλη αυτή την έκταση, αποκτώντας τον έλεγχο όλων αυτών των κεντρικών μονάδων. Ας ελπίσουμε ότι θα το ανακαλύψουμε σύντομα. Ό, τι κι αν είναι, δεν πρόκειται να είναι καλό.

Το πρώτο επεισόδιο μας προϊδεάζει περαιτέρω για τα επικείμενα μυστήρια, κάνοντας μια δυνατή πρεμιέρα.

Πηγή: lordoftheseries.gr

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked