Η Vivienne Westwood έφερε την αισθητική του Punk στο χώρο της μόδας και έχει πλέον το δικό της αφιέρωμα στη μεγάλη οθόνη

04/05/2018

Η Dame Vivienne Westwood, πρόκειται να είναι η μούσα του νέου ντοκυμαντέρ, το οποίο θα αφηγείται τον ουσιαστικό και σημαντικό της ρόλο στο χώρο της μόδας, μέχρι και σήμερα.

Η αγγλική εταιρεία διανομής DogWoof, δημιούργησε το φίλμ με τίτλο “Westwood: Punk, Icon, Activist”. Η ταινία που είναι σκηνοθετημένη από την Lorna Tucker, προτάθηκε στο φεστιβάλ Sundance για το 2018 και κυκλοφόρησε το Μάρτιο που μας πέρασε.

Vivienne_WestwoodΤο φιλμ πρόκειται να συνδυάσει παλιό και νέο υλικό, μαζί με συνεντεύξεις από αγαπημένα πρόσωπα της σχεδιάστριας και συνεργάτες, οι οποίοι θα εξερευνήσουν την ιδιαίτερη περσόνα που κρύβεται πίσω από το πρόσωπο της διάσημης σχεδιάστριας, όπου ξεχωρίζει για το πρωτοπόρο στυλ της στη μόδα, στον ακτιβισμό και στην ιστορία που έχει αφήσει μέχρι και σήμερα, στο πέρασμα της.

vivienne_fourΗ Westwood έχει καθιερωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σαν την σχεδιάστρια που έφερε την αισθητική του punk στο χώρο της μόδας.

Η ίδια έχει χαρακτηριστεί προκλητική για το στυλ της, από τα θεατρικά της ρούχα τα οποία καταφέρνουν πάντα να δηλώνουν την παρουσία τους στο χώρο. Η σχεδιάστρια τραβάει επίσης συχνά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, με θέματα που κεντρίζουν την πολιτική προσοχή του κόσμου.

Το ντοκυμαντέρ με θέμα τη ζωή της, συμπληρώνει μια σειρά από αφιερώματα σε διάσημους σχεδιαστές όπως το το “McQueen” που αναφέρεται στη ζωή και το τέλος του Alexander McQueen.

Πηγή: lifestyle.inquirer.net

Previous Story

Ο Alice Cooper εύχεται να είχε γράψει το “Smells like teen spirit”!

Next Story

Πόσο αφήνουμε τον φόβο να μας επηρεάζει καθημερινά;

Latest from Blog

Όσκαρ 2025: Στις 2 Μαρτίου η τελετή απονομής

Το κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του Χόλιγουντ θα στρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα το 2025. Πιο συγκεκριμένα η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με την…
Punked
Go toTop