Βιογραφική ταινία για τον Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers

Βιογραφική ταινία για τον αρχηγό των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis ετοιμάζεται από τη Universal Pictures.

Σύμφωνα με Deadline το στούντιο έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για τη βιογραφία του Κίντις του 2005, “Scar Tissue”, η οποία εξιστορεί τα παιδικά του χρόνια, τις μάχες με τον εθισμό και τη δημιουργία των Red Hot Chili Peppers.

Ο Anthony Kiedis θα είναι παραγωγός στην ταινία μαζί με τον επί χρόνια μάνατζερ των Chili Peppers, Guy Oseary και τον μεγιστάνα της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας, Brian Grazer.

Στη βιογραφία του ο τραγουδιστής του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος αναφέρεται στη σχέση του με τον πατέρα του και τον θάνατο του πρώτου κιθαρίστα των Chili Peppers, Χίλελ Σλόβακ από υπερβολική δόση ηρωίνης. πώς αυτός και ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers Flea κράτησαν το συγκρότημα ζωντανό και πολλά άλλα.

Previous Story

“Mission: Impossible – Dead Reckoning”: Πρεμιέρα στο Paramount+

Next Story

Οι Darkest Hour ανακοίνωσαν το νέο άλμπουμ “Perpetual | Terminal”

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop