Οι Trivium μας εντυπωσιάζουν με το νέο τους single

Οι Αμερικάνοι Metallers Trivium μας επιφύλασσαν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη καθώς έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single “In The Court Of The Dragon” και για το οποίο γύρισαν και ένα βίντεοκλιπ σε σκηνοθεσία του Ryan Mackfall. Το νέο τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τον Robert W. Chambers, ενώ η εισαγωγή έχει τύχει της επιμέλειας του Ihsahn των Emperor.

trivium-band-photoO μπασίστας των Trivium Paolo Gregoletto δήλωσε: “Αρχίσαμε να συγκεντρώνουμε τα riffs του “In The Court Of The Dragon” τον περασμένο χρόνο, όταν δεν υπήρχαν σχέδια για περιοδείες. Αποφασίσαμε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε την καραντίνα και να αρχίζουμε να συνθέτουμε δίχως περιορισμούς και δεσμεύσεις”.

Trond Valfar


*Ακολουθήστε το Punked.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα μας άρθρα!

2
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Νέο μουσικό βίντεο από τους Mayhem για το τραγούδι τους “Black Glass Communion”

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου, οι θρυλικοί Νορβηγοί Black Metallers Mayhem κυκλοφόρησαν το...

Διαθέσιμο το δεύτερο επίσημο trailer για την ταινία Venom: Let There Be Carnage

H Sony Pictures έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer της επερχόμενης ταινίας Venom: Let...

Γιατί οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να είναι ταυτόχρονα ελκυστικές και τρομακτικές

Οι περισσότεροι έχει τύχει, κάποια χρονική περίοδο στην ζωή τους, να περάσουν καλοκαιρινές διακοπές που...

MUSTS

Punked