Σαν σήμερα πρίν από τρία ολέθρια χρονάκια, αποφασίσαμε να βάλουμε στις ζωές και στην καθημερινότητα μας το Punked.gr.

‘Επειτα από ατελείωτες ώρες αφιερωμάτων, νέων, μουσικής και μια χαοτική ροή που φαίνεται να μη σταματά βρισκόμαστε εδώ, ίσως και πιο δυναμικοί από ποτέ!

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου σε όλο αυτό το “παρανοικό” επιχείρημα σχεδόν από την αρχή. Τον Ορέστη Μαλτέζο και τη Μαίρη Σταμούλη που δεν έχουν σταματήσει λεπτό να ακούνε και να στηρίζουν ότι παλαβό κατεβάζει το κεφάλι μου, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να με έχουν μπλοκάρει από την πρώτη στιγμή. Την Έλενα Φάκου που “πάτησε” τσίχλα από όταν μας γνώρισε και από τότε στέκεται δίπλα μας καθημερινά με όλο το “κολασμένο” της υλικό, τον Trond Valfar που παραμένει πιστός στα μουσικά του ακούσματα κάνοντας υπερβάσεις για να μας μεταφέρει καθημερινά το μουσικό vibe του πλανήτη, την Κατερίνα Ιωαννίδου που με το ταλέντο της μας δίνει looks to die for, την Βανέσσα Βενέτη που σηκώνει το τηλέφωνο ότι ώρα και να ναι ακόμα και αν ξέρει τι την περιμένει, τον Nick Manous που με αντέχει και δεν έχει φύγει ακόμα στα βουνά να κάνει τον Βελουχιώτη, και τον Στέφανο Σπανόπουλο που έφερε στην ζωή τον ίδιο τον Punky, όπως ακριβώς θα του άξιζε δηλαδή!

33763733-788349084694964-2647242151322189824-nΕπίσης να ευχαριστήσω τους Κωνσταντίνο Χαϊαουι, Θάνο Βαρνάβα, Νίκο Καλαμπάκα, Κατερίνα Μαργαριτοπούλου και Ματίνα Γεωργαλή για την συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε, σας ηγαπάμε και παραμένουμε σταθεροί για όσο ακόμα μας αντέχει το σύμπαν!

Be Yourself. Express yourself. Stay Punked.


Χρύσα Αντωνιάδη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.