Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Cypress Hill

Το τραγούδι θα βρίσκεται στο επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος "Back in Black", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Date:

Οι Cypress Hill έδωσαν στην δημοσιότητα ένα βίντεο για το νέο τους single “Bye Bye”, στο οποίο συμμετέχει και ο Dizzy Wright. Το τραγούδι θα βρίσκεται στο επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος “Back in Black”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Ο Sen Dog δήλωσε: “ O νέος δίσκος αποτελεί μία επιστροφή στις ρίζες μας. Από τις πρώτες μέρες μας ήμασταν περήφανοι και έχουμε περάσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις. Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα ευθύ Hip-Hop άλμπουμ καθώς νιώθουμε περήφανοι που ανήκουμε στην Hip-Hop βιομηχανία.”

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked