Drag Nέα: To RuPaul’s Drag Race All Stars 4 πλησιάζει και η Alyssa Edwards απέκτησε δική της εκπομπή στο Netflix

Το RuPaul’s Drag Race φέρνει ξανά το All Stars στο VH1, ακολουθώντας τα χνάρια της Trixie Mattel η οποία είναι η 3η στη σειρά εστεμμένη All Star. Το VH1 έχει επιβεβαιώσει  πως το All Stars 4 είναι στο φούρνο και ετοιμάζεται!

rupauls_drag_race_all_stars_press_image_0

«Το συγκεκριμένο franchise είναι υπερδύναμη. Οι παθιασμένες και ταλαντούχες drag queens συνεχίζουν να έχουν επιρροή στους φανς τους, οι οποίοι αναζητούν την ψυχαγωγία, την ενθάρρυνση αλλά και την έμπνευση να είναι ο μοναδικός εαυτός τους.» αναφέρει η υπεύθυνη του VH1, Pamela Post.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας καθώς και τα ονόματα των διαγωνιζόμενων θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Όποια κουίνα και να υπερνικήσει τους θρυλικούς ανταγωνιστές της, θα σμίξει μαζί με την Chad Michaels, την Alaska 5000 και την Trixie Mattel στο Hall of Fame του RuPaul’s Drag Race.

Kαι ενώ τα παραπάνω συμβαίνουν στον πλανήτη Drag, ένα πρώην αστέρι του All Stars, θα είναι πολύ απασχολημένο για να συμμετέχει στο show και δεν είναι άλλη από την Alyssa Edwards. Γιατί; Μα επειδή θα έχει το δικό της ντοκιμαντέρ σε μορφή σειράς, σε 8 μέρη, το Dancing Queen στο Netflix.

https://www.facebook.com/netflixus/videos/2047056572290187/

Tο νέο σόου από τους παραγωγούς του Drag Race, ακολουθεί την Alyssa στα ταξίδια της ανά τον κόσμο, αλλά και στο οικείο της Mesquite, Texas καθώς ηγείται της εταιρίας της Beyond Belief Dance Company.

Γεμάτη φως και χαρά αναφωνεί στο teaser «Η μαμά γύρισε. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι η grand dame diva του Νότου!»

Το κλιπ δείχνει και μερικές εμφανίσεις από αγαπημένες κουίνες του κοινού του Drag Race, όπως η Shangela (η Nancy Drew του drag) και η Laganja Estranja.

Το Dancing Queen θα δει με το καλό την πρεμιέρα του στις 5 Οκτωβρίου.

Θάνος Βαρνάβας

Previous Story

Αποχώρησε ο Ντάνι Μπόιλ από τη σκηνοθεσία του James Bond.

Next Story

Τεστ: μήπως ανήκετε στη «Σκοτεινή Τριάδα»;

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop