Το νέο τρέιλερ του Spider-Man: No Way Home μας πήρε τα μυαλά

Date:

Οι Sony και Marvel τα ξημερώματα της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου αποφάσισαν να χαρίσουν το δεύτερο και αρκετά εντυπωσιακό τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας Spider-Man: No Way Home. Στο νέο λοιπόν τρέιλερ βλέπουμε τον Doctor Octopus να μάχεται με τον Spider-Man, κατά την οποία ανακαλύπτει ότι δεν έχει απέναντι του τον Peter Parker, τον Green Goblin, τον Electro, τον Sandman και τον Lizard.

Αν και το βίντεο διαρκεί τρία λεπτά περίπου η Marvel δεν μας αποκαλύπτει πολλά για την ταινία, αλλά μας αφήνει με μία αίσθηση ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Οπότε όσο κι αν περίμεναν πολλοί να δουν τους Tobey Maguire και Andrew Garfield τελικά θα μείνουν με την όρεξη. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου που θα γίνει η πρεμιέρα της ταινίας στις εγχώριες κινηματογραφικές αίθουσες.

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

20 αγαπημένα fast-paced τραγούδια των Iron Maiden

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί πάση θυσία με την...

Rocky (1976) – Η ταινία σταθμός στην καριέρα του Sylvester Stallone

Αν νομίζετε ότι ο Sylvester Stallone δεν έχει κάνει...

Jean-Michel Basquiat: Νοικιάζεται το διαμέρισμα και στούντιο του στην Νέα Υόρκη

Το 1983, ο καλλιτέχνης ο Jean-Michel Basquiat νοίκιασε ένα...

Τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσεις Pit (εκτός από ένα live)

Πλησιάζει 10 Δεκέμβρη και έχουμε live Wolfheart, οπότε πρέπει...
Punked