To Micellar Water για τα μαλλιά από το Pantene Pro-V

Date:

Μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το νερό micellar στον τομέα της ομορφιάς, το Pantene λανσάρει μια ΝΕΑ σειρά που χαρίζει στα μαλλιά τα οφέλη της περιποίησης της επιδερμίδας· τη σειρά Pantene ProV Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar.

Το νερό micellar σχεδιάστηκε αρχικά για να βοηθήσει τις γυναίκες να καταπολεμήσουν την επίδραση του σκληρού νερού του Παρισιού, αλλά με την εξέλιξη του σύγχρονου τρόπου ζωής, το νερό micellar χρησιμοποιείται σήμερα και για τον καθαρισμό της επιδερμίδας από τις υψηλές συγκεντρώσεις ρύπων, λόγω των αυξανόμενων επιπέδων ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Τα μαλλιά αντιμετωπίζουν ακριβώς τις ίδιες προκλήσεις. Σήμερα, με το ειδικό μείγμα των αντιοξειδωτικών Pro-V και του συμπλέγματος Micellar Complex, η σειρά Pantene ProV Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar είναι ο τέλειος τρόπος για να καταπολεμήσετε τους ρύπους στους οποίους εκτίθενται καθημερινά τα μαλλιά σας, όπως, για παράδειγμα, τo καυσαέριο, οι χημικοί ρύποι και η θερμική ρύπανση.

Σε σύγκριση με την επιδερμίδα, τα μαλλιά εκτίθενται σε μεγαλύτερο βαθμό στη ρύπανση, λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειάς τους, και διαθέτουν λιγότερα μέσα προστασίας από τους ρύπους, καθώς δεν διαθέτουν ενεργούς κυτταρικούς μηχανισμούς για τη χρήση ορισμένων ουσιών που μεταφέρονται μέσω της ρύπανσης· γι’ αυτόν το λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντικός ο βαθύς καθαρισμός τους, φροντίζοντας να μην προκληθεί φθορά. Τα μέταλλα, τα μεταλλικά στοιχεία και τα σωματίδια που υπάρχουν στην ατμοσφαιρική ρύπανση προσθέτουν βάρος σε κάθε τρίχα, γεγονός που αυξάνει την άγρια υφή και που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη φθορά, όπως σε ψαλίδα, θαμπάδα και σπάσιμο της τρίχας.

Σε αντίθεση με τα κλασικά σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, η φόρμουλα του σαμπουάν Pantene Pro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar αποτελεί ένα ειδικό μείγμα αντιοξειδωτικών Pro-V και του συμπλέγματος Micellar Complex, το οποίο αιχμαλωτίζει τους ρύπους και τους απομακρύνει από την επιφάνεια των μαλλιών, ενώ παράλληλα τους παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι καθαρά και γερά.

Η επικεφαλής επιστήμονας του Pantene, Δρ. Jeni Thomas, ανέφερε: «Σε αντίθεση με τα σκληρά σαμπουάν που ταλαιπωρούν τα μαλλιά, το σαμπουάν Pantene Pro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar περιέχει 3 παράγοντες που χαρίζουν απαλό και βαθύ καθαρισμό. Πρώτον, η μεγάλη ποσότητα μικύλλια δρα στην επιφάνεια, χωρίς να προκαλεί φθορά στην τρίχα. Δεύτερον, η φόρμουλα έχει πιο ουδέτερο PH. Έτσι, είναι απαλότερη για τα μαλλιά. Τέλος, τα αντιοξειδωτικά θρεπτικά συστατικά μειώνουν τα μεταλλικά στοιχεία που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία της τρίχας».

Κατά τη δημιουργία της σειράς Pantene ProV Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar οι επιστήμονες του Pantene αντιμετώπισαν την πρόκληση της δημιουργίας ενός προϊόντος για την απομάκρυνση των καταλοίπων από προϊόντα styling, την καταπολέμηση της υπερβολικής λιπαρότητας και των ανεπιθύμητων μεταλλικών στοιχείων, χαρίζοντας βαθύ καθαρισμό και θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τα μαλλιά.

Τώρα οι γυναίκες μπορούν να περιποιούνται τα μαλλιά τους με τον ίδιο τρόπο που περιποιούνται την επιδερμίδα τους. Εκτός από το καθημερινό τελετουργικό περιποίησης της επιδερμίδας, οι γυναίκες έχουν πλέον και τη δυνατότητα της ιδανικής περιποίησης των μαλλιών τους, χάρη στη σειρά Pantene Pro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar. Η νέα σειρά περιλαμβάνει:

  1. Σαμπουάν Pantene ProV Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar για βαθύ καθαρισμό με το σύμπλεγμα θρεπτικών συστατικών Pro-V και νερού Micellar. Σύνθεση χωρίς σιλικόνη.
  2. Conditioner Pantene ProV Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar για ενυδάτωση με το σύμπλεγμα θρεπτικών συστατικών Pro-V για όμορφα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες για την απόλυτη θρέψη που χρειάζονται (χωρίς να τα βαραίνει), όπως ακριβώς ένα προϊόν ενυδάτωσης θρέφει την επιδερμίδα.
  3. Θεραπεία Pantene Pro-V Micellar Treatment χαρίζει άμεση αναζωογόνηση στα μαλλιά, ανάμεσα στα λουσίματα, ενδυναμώνοντάς τα και εφοδιάζοντάς τα με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ό,τι κάνει μια μάσκα προσώπου, αλλά για τα μαλλιά σας!

Επιπλέον, η σειρά PantenePro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar περιλαμβάνει και το Ανάλαφρο conditioner μαλλιών σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Micellar.

Plus: Τα σαμπουάν και contitioner, θα τα βρεις σε συσκευασίες των 270ml και των 400ml για να επιλέξεις την ιδανική για τις ανάγκες σου.

Αναζητήστε τα στα καταστήματα καλλυντικών και στα super markets.

Μαίρη Σταμούλη
Μαίρη Σταμούλη
Αν με ρωτήσεις τι είναι punked θα σου πω η άρνηση μου να βαφτώ όταν ξυπνάω στραβά αλλά πρέπει να πάω στο γραφείο! Σε άλλα νέα, με λένε Μαίρη Σταμούλη, είμαι δημοσιογράφος & blogger, λατρεύω τις τσάντες και τα κραγιόν. Εδώ τι θα κάνω, δεν ξέρω... μάλλον προορίζομαι για βοηθός βαφείου μιας και αλλάζω χρώμα στο μαλλί πολύ συχνά. Ταφτίσου εδώ!

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked