Το μέλλον του James Bond

H παραγωγός των James Bond ταινιών, Barbara Broccoli σε μια νέα της συνέντευξη στο Deadline, μίλησε ουσιαστικά για το μέλλον του χαρακτήρα και που θα οδηγηθεί αλλά και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του της επερχόμενης νέας ταινίας του James Bond franchise το "Bond 26".

Date:

H παραγωγός των James Bond ταινιών, Barbara Broccoli σε μια νέα της συνέντευξη στο Deadline, μίλησε ουσιαστικά για το μέλλον του χαρακτήρα και που θα οδηγηθεί αλλά και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του της επερχόμενης νέας ταινίας του James Bond franchise το “Bond 26”.

Η Broccoli είπε πως η δημιουργική ομάδα του 007 δεν βιάζεται για να κάνει cast τον επόμενο 007, ο οποίος “θα αποτελεί μια επαναπροσδιόριση” του εμβληματικού χαρακτήρα. Επίσης η παραγωγός μπήκε στην διαδικασία να διαψεύσει τα μέχρι τώρα επικρατέστερα ονόματα που θα διαδεχθούν των Daniel Craig, όπως αυτά των Idris Elba, Tom Hiddleston και Tom Hardy.

Συγκεκριμένα η Broccoli ανέφερε: “Κανένας δεν είναι επικρατέστερος. Δουλεύουμε προς το παρόν το που θα είναι το επόμενο βήμα για τον ίδιο. Δεν υπάρχει ακόμα σενάριο και δε θα βγάλουμε ένα μέχρι να καταλήξουμε πως θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία, επειδή θα είναι στην ουσία μια επανεφεύρεση του Bond. Θα επαναπροσδιορίσουμε το ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο. Θα έλεγα ότι τα γυρίσματα απέχουν τουλάχιστον δύο χρόνια. είπε η Broccoli.

Τώρα το κατά πόσο αυτά είναι ενθαρρυντικά νέα, για τους funs των ταινιών James Bond, δεν ξέρω…

Πάντως ένα είναι σίγουρο το, ότι το μέλλον του χαράχτηκα φαίνεται να ενδιαφέρει ακόμα τον κινηματογραφικό κόσμο.

Βασίλης Ψιλόπουλος
Βασίλης Ψιλόπουλος
"Τα πράγματα είναι πολύ ποιο απλά από ότι νομίζετε, αγαπώ τον κινηματογράφο την τηλεόραση, τις ξένες σειρές (καλά και κάποιες ελληνικές) και είμαι στο Punked για να λέω την άποψη μου για κάποιες από αυτές."

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked