Το franchise του Predator επιστρέφει με τη νέα ταινία Prey

Ο τίτλος της ταινίας είναι “Prey” θα κυκλοφορήσει στο συνδρομητικό κανάλι Hulu στις 5 Αυγούστου και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Trachtenberg.

Date:

Εδώ και αρκετούς μήνες υπήρχαν φήμες ότι μία νέα ταινία Predator βρίσκεται στα σκαριά, τις φήμες αυτές λοιπόν επιβεβαίωσαν τα 20th Century Studios κατά την διάρκεια της Disney+ Day. Ο τίτλος της ταινίας είναι “Prey” θα κυκλοφορήσει στο συνδρομητικό κανάλι Hulu στις 5 Αυγούστου και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Trachtenberg.

Η πλοκή της ταινίας θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Comanche Nation, 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του πρώτου Predator φιλμ, και θα αφορά την η Naru, την επιδέξιά πολεμίστρια που προστατεύει τη φυλή της από έναν εξαιρετικά εξελιγμένο εξωγήινο αρπακτικό. Απολαύστε και το teaser τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Νέο lyric βίντεο από τους Manowar για το single “Immortal”

Οι Manowar έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το τραγούδι τους "Immortal". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο EP του συγκροτήματος με τίτλο "Highlights From...

MUSTS

Freddie Mercury: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το μεγαλύτερο είδωλο όλων των εποχών

O αγαπημένος frontman όλων των εποχών, Freddie Mercury έφυγε σαν σήμερα...

Punks Not Dead – Μια μικρή αναδρομή

Έχοντας διαμορφώσει αρκετές γενιές, η Punk βρίσκεται ακόμα εδώ. Pop-Punk,...

Το Χαμένο Ημερολόγιο της “Άλλης” – Πρώτη παρουσίαση της έκδοσης του βιβλίου του Μάνου Λαμπράκη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» και το Θέατρο Σταθμός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση της...
Punked