Το franchise του Predator επιστρέφει με τη νέα ταινία Prey

Ο τίτλος της ταινίας είναι “Prey” θα κυκλοφορήσει στο συνδρομητικό κανάλι Hulu στις 5 Αυγούστου και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Trachtenberg.

Date:

Εδώ και αρκετούς μήνες υπήρχαν φήμες ότι μία νέα ταινία Predator βρίσκεται στα σκαριά, τις φήμες αυτές λοιπόν επιβεβαίωσαν τα 20th Century Studios κατά την διάρκεια της Disney+ Day. Ο τίτλος της ταινίας είναι “Prey” θα κυκλοφορήσει στο συνδρομητικό κανάλι Hulu στις 5 Αυγούστου και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Trachtenberg.

Η πλοκή της ταινίας θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Comanche Nation, 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του πρώτου Predator φιλμ, και θα αφορά την η Naru, την επιδέξιά πολεμίστρια που προστατεύει τη φυλή της από έναν εξαιρετικά εξελιγμένο εξωγήινο αρπακτικό. Απολαύστε και το teaser τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked