Το εναλλακτικό πανκ συγκρότημα Scumbags κυκλοφορεί το νέο single “Dreadlocks in the Alley”

Βασιζόμενοι σε μεγάλο βαθμό στις αναφορές τους, οι οποίες κυμαίνονται από κλασικό πανκ όπως NOFX και Ramones, έως κάτι πιο "πρόσφατο" όπως οι Green Day και οι Blink-182, το συγκρότημα Scumbags δημιούργησε ένα γρήγορο και απλό setlist που οδηγεί την παράσταση τους

Date:

Οι Scumbags είναι ένα πανκ ροκ συγκρότημα από τη Βραζιλία που ιδρύθηκε το 2017. Βασιζόμενοι σε μεγάλο βαθμό στις αναφορές τους, οι οποίες κυμαίνονται από κλασικό πανκ όπως NOFX και Ramones, έως κάτι πιο “πρόσφατο” όπως οι Green Day και οι Blink-182, το συγκρότημα Scumbags δημιούργησε ένα γρήγορο και απλό setlist που οδηγεί την παράσταση τους.

Οι Scumbags έκαναν επίσημα το συγγραφικό τους υλικό με την κυκλοφορία δύο σινγκλ, των On the Dread Street και The Kid’s Aren’t the Same, τα οποία σύντομα ακολούθησε το πρώτο άλμπουμ με τίτλο Sour Days, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2019.

Μετά από ένα διάλειμμα στις δραστηριότητες λόγω της πανδημίας, το συγκρότημα επέστρεψε με το single Dreadlocks in the Alley, ένα τραγούδι που ήταν ήδη παρόν στη δισκογραφία τους, αλλά μόνο σε ζωντανή έκδοση, λαμβάνοντας πλέον τη στούντιο επεξεργασία που του αξίζει μέσω αυτού του οριστικού επανασχεδιασμού. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι αυτή ήταν μια συμβολική κυκλοφορία καθώς σηματοδότησε ένα σημείο μετάβασης για το συγκρότημα.

Dreadlocks in the Alley: https://open.spotify.com/album/1PqVkjw9eVfdu1uTy6HCFz

Κωνσταντίνος Χαϊάουι
Κωνσταντίνος Χαϊάουι
I am disinclined to acquiesce to your request....

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked