Τι μας υποσχέθηκε το trailer του “Spider-Man: No Way Home”

Date:

Οι φανς του Batman φάγαμε καλά με το trailer. Ως μεγάλος φαν ΚΑΙ του Spider-Man… φούσκωσα, αλλά άφησα χώρο και για γλυκό! Υπάρχουν πολλές διαρρεύσεις, πολλά πιθανά spoilers, αλλά θα τα αποφύγουμε όλα αυτά και θα μιλήσουμε μόνο για όσα μας έδειξε και μας υποσχέθηκε το δεύτερο trailer του No Way Home!

Συνέπειες

Μια λέξη αρκεί. Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τον Spider-Man είναι ότι οι πράξεις του επηρεάζουν τόσο τη δημόσια εικόνα του ως σούπερ ήρωα, αλλά και την προσωπική του ζωή ως Peter Parker. Και αυτό είναι κάτι που οι δύο ταινίες με τον Tom Holland δεν έχουν εξερευνήσει καθόλου. Μέχρι τώρα… ελπίζω.

Μια λύτρωση για τον Jamie Foxx

Πίσω στο 2014, ο Jamie Foxx υποδύθηκε τον διάσημο villain Electro στο The Amazing Spider-Man 2. Η εκδοχή του, όμως, ήταν αμφιλεγόμενη, αφού έμοιαζε να ανήκει σε μια άλλη εποχή. Το κάστινγκ έχει ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά επιτέλους είχαμε μια πρώτη ματιά στον νέο Electro και είναι ίσως ο villain που θέλω να δω περισσότερο από όλους.

Την ένωση τριών γενεών Spider-Man 

Όπως καταλαβαίνουμε από το trailer, το ξόρκι του Dr. Strange για να ξεχάσει ο κόσμος ότι ο Peter Parker είναι ο Spider-Man στραβώνει και κακοί από άλλα σύμπαντα κάνουν την εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα, βλέπουμε τους Green Goblin (Willem Dafoe) από την πρώτη ταινία Spider-Man, τον Doctor Octopus (Alfred Molina) από τη δεύτερη, τον Sandman (Thomas Haden Church) από την τρίτη, τον Lizard (Rhys Ifans) από το πρώτο Amazing Spider-Man και τον Electro (Jamie Foxx) από το δεύτερο. Αχ, γλυκιά νοσταλγία…

“Αόρατες” εκπλήξεις

Όλα δείχνουν ότι τα trailer δεν έχουν αποκαλύψει τα πάντα. Και η σκηνή που δείχνει ξεκάθαρα ότι η Sony θέλει να κρατήσει μερικές εκπλήξεις για την ταινία είναι αυτή στην οποία ο Spider-Man έρχεται αντιμέτωπος με τους Electro, Sandman και Lizard. Γιατί σίγουρα δεν είναι ιδέα μου ότι στη σκηνή φαίνεται να μαίνεται μια μάχη 3 εναντίον 3. Σωστά;

Δημήτρης Κουντούρης

Μπορείς να βρεις περισσότερα για τον Δημήτρη στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube !

Δημήτρης Κουντούρης
Δημήτρης Κουντούρης
Είμαι απλά ένας τύπος που είχε κουράσει τους γύρω του με το να μιλάει για ταινίες και σειρές. Οπότε, είτε ανοίγω μια κάμερα, είτε ένα word και απευθύνομαι σε όσους μοιράζονται το πάθος και το ενδιαφέρον μου για το σινεμά και την καλή τηλεόραση. Ή απλά σε όσους αναρωτιούνται "να το δω αυτό ή να μη το δω;".

Share post:

LATEST

MUSTS

Αύγουστος: O μήνας που μένουμε στην Αθήνα εγώ κι ο Τσίου

Ήμουν μόλις 6 χρονών όταν στο σχολείο η δασκάλα...

Chris Stein: ‘Ενα punk λεύκωμα που μας ταξιδεύει στο χρόνο

Ποιός θα έλεγε όχι σε ένα παλιό φωτογραφικό άλμπουμ;...

Samaritan: O Sylvester Stallone είναι ένας διαφορετικός σούπερ ήρωας

Ο Sylvester Stallone αναζητά δικαιοσύνη στη νέα ταινία της...

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας “Pinocchio” του Guillermo del Toro

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Guillermo del Toro παρουσιάζει...
Punked