Τι έχουν πάθει οι Arch Enemy στο νέο άλμπουμ “Deceivers”;

Το Deceivers πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου από την Century Media και τα "χτυπήματα" των επικών singles διαδέχονται το ένα το άλλο

Date:

Η πανδημία λειτουργησε σαν “κρυπτονίτης” για πάρα πολλά συγκροτήματα, με αποτέλεσμα το ένα αριστουργηματικό άλμπουμ να διαδέχεται το άλλο. Ανάμεσα στις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές της χρονιάς, ξεχωρίζουμε το “Deceivers” των Σουηδών death metallers Arch Enemy, με λίγο περισσότερο θαυμασμό από όσο θα έπρεπε. Εντάξει είμαστε χειρότεροι και από reaction video ξέρω γω.

Το συγκρότημα έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με το νέο και φρέσκο ήχο, που δηλώνει μια νέα εποχή για την ιστορία του συγκροτήματος, η οποία καλά κρατεί από το 1995 έως και σήμερα.

Το Deceivers πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου από την Century Media και τα “χτυπήματα” των επικών singles διαδέχονται το ένα το άλλο. To tracklisting περιλαμβάνει τα εξής κομμάτια:

01. Handshake With Hell
02. Deceiver, Deceiver 
03. In The Eye Of The Storm
04. The Watcher
05. Poisoned Arrow
06. Sunset Over The Empire
07. House Of Mirrors
08. Spreading Black Wings
09. Mourning Star
10. One Last Time
11. Exiled From Earth

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχεις ιδέα τσέκαρε τα παρακάτω κομμάτια και ίσως καταλάβεις και εσύ τη νέα Arch Enemy “φρενίτιδα” που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, με reviews, reactions και σχόλια των θαυμαστών του συγκροτήματος. Σίγουρα κάπου εκεί θα είμαστε και εμείς!

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

The Smile: A Light for Attracting Attention – Τα όνειρα του Thom Yorke γίνονται δικά μας

Στην θεματική της τραγουδοποιίας του Thom Yorke, το χαμόγελο....

Οι Chores σε μια ωδή για τον έρωτα

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης αποτελεί μια εμβληματική μορφή της Ελληνικής...

To ντοκιμαντέρ “Sophia The Robot” έκανε την εμφάνιση του στο Tribeca Film Festival

Πρεμιέρα έκανε το επιστημονικό ντοκιμαντέρ "Sophia The Robot" στο...

“George Michael Freedom Uncut”: Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον George Michael

Παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους, στις 22 Ιουνίου κάνει το...
Punked