Θες μια γροθιά στο στομάχι; Δες το videoclip των Kalush Orchestra για το “Stefania”

Δεν έχουμε να πούμε πολλά, το βιντεοκλίπ είναι συγκλονιστικό και μας προσγειώνει απότομα σε μια πραγματικότητα, που ίσως δεν έχουμε καν την αντοχή να αντιμετωπίσουμε

Date:

Λίγο μετά τη νίκη στη Eurovision οι Ουκρανοί Kalush Orchestra μας “κέρασαν” ωμά την πραγματικότητα, πίσω από το τραγούδι που κέρδισε φέτος την καρδιά του διαγωνισμού.

Ο τραγουδιστής έγραψε το κομμάτι λίγο πριν γίνει η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, αφιερωμένο στη μητέρα του Stefania, η “Stefania” όμως αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα παγκόσμιο σύμβολο μητρότητας και γεναιότητας στα συντρίμια του πολέμου.

Δεν έχουμε να πούμε πολλά, το βιντεοκλίπ είναι συγκλονιστικό και μας προσγειώνει απότομα σε μια πραγματικότητα, που ίσως δεν έχουμε καν την αντοχή να αντιμετωπίσουμε:

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked