The Sinner Season 4: Το τέλος της αμαρτίας που του άξιζε

Για όλους όσους αγαπούν το μυστήριο, θα σας θυμίσει την πρώτη σεζόν

Date:

Σε όλη την διάρκεια των τριών σεζόν του The Sinner από το κανάλι USA, ο ντέντεκτιβ Harry Ambrose (Bill Pullman), έπαιρνε πάντα αυτό που ήθελε στο τέλος. Σε αυτή την 4η και τελευταία σεζόν της σειράς, τα πράγματα αλλάζουν. Ίσως επειδή ήρθε η ώρα να παραδώσει το όπλο του και να αποχαιρετήσει για πάντα την σειρά που έλαβε τέλος.Μετά από 4 σεζόν αναπάντεχων υποθέσεων, ξεκινώντας με την δημόσια δολοφονία στην πρώτη σεζόν με την Jesica Biel, ο Ambrose προσπαθεί σε όλη αυτή την διαδρομή να παλέψει με τους δαίμονες του και το τραύμα του.

Η 4η σεζόν μας βρίσκει με έναν διαφορετικό και αλλαγμένο ντέντεκτιβ Ambrose, ο οποίος είναι πλέον σε σύνταξη μετά τα αποτρόπαια γεγονότα της 3ης σεζόν, και αποφασίζει να αποσυρθεί με την σύντροφο του Sonya Barzel (Jessica Hecht) σε ένα νησί. H μοίρα του όμως δεν τον αφήνει σε ησυχία καθώς τον τραβάει κοντά στην εξαφάνιση της κατοίκου του νησιού Percy Muldoon (Alice Kremelberg), μιας δυνατής ψαράδικης οικογένειας της τοπικής κοινωνίας. Σε συνεργασία με την αστυνομία του νησιού, του δίνεται η ευκαιρία να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Σε αυτή την τελευταία σεζόν , η ατμόσφαιρα είναι μαγευτική, καθώς για πρώτη φορά φεύγουμε από το γκρι τοπίο της Νέας Υόρκης και μεταφερόμαστε στο πράσινο τοπίο με υγρασία του νησιού. Με αυτό τον τρόπο η αίσθηση μυστηρίου αποκτάει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Το Sinner σε όλη την διάρκεια αυτών των χρόνων, έγινε αγαπητό για την σημασία στις λεπτομέρειες, καθώς μας έβαζε πιο βαθειά στο προσωπικό τραύμα του πρωταγωνιστή. Σε αυτή την σεζόν το απογειώνει καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ενοχές του για τις προηγούμενες σεζόν και του εαυτού του.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει όλη την ζωή του στην καριέρα του και δεν μπορεί να αφεθεί στα συναισθήματα του. Η εμμονή του για την λύση σε κάθε φόνο τον έχει οδηγήσει μέχρι εδώ, και από ότι φαίνεται ακόμη και σε αυτή την διέξοδο του στο απομονωμένο νησί, δεν καταφέρνει να ξεφύγει από το παρελθόν του.Το νέο καστ της 4ης σεζόν είναι αρκετά καλό, αλλά αυτή ππυ το απογειώνει είναι η Kremelberg, η οποία δίνει μια πολύ έντονη ερμηνεία ως Percy Muldoon.Σε γενικές γραμμές το δράμα της τελευταίας μας σεζόν είναι ακόμη φρέσκο και αλμυρό σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Δείχνει πιο αργό αλλά σίγουρα πιο σαγηνευτικό.

Για όλους όσους αγαπούν το μυστήριο, θα σας θυμίσει την πρώτη σεζόν. Η επιθυμία της σειράς να ανακαλύπτει τις ρίζες του πόνου και τραύματος, την τοποθετεί σε μια από καλύτερες στην κατηγορία τους είδους.

Πηγή: lordoftheseries.gr

 

Share post:

LATEST

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας, γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια "πάλευε" με τον καρκίνο,...

MUSTS

The Black Phone – Ένα τεράστιο αστείο!

Ο σκηνοθέτης Scott Derrickson και ο Ethan Hawke ενώνουν...

Star Wars: The Bad Batch – Για το φανατικό Star Wars κοινό

Μία Star Wars σειρά κινουμένων σχεδίων που ενδεχομένως το κοινό...

Release Athens 2022: Jinjer και Vended θα πλαισιώσουν τους Slipknot και Sepultura

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλαξαν οι διοργανωτές του...

Νέο single από τους Machine Head με τίτλο “Unhalløwed”

Στις 26 Αυγούστου οι Machine Head θα κυκλοφορήσουν τη...
Punked