Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που θεωρούν το franchise του The Crow καταραμένο. Πως να μην είναι κιόλας όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ο Brandon Lee, τραυματίστηκε θανάσιμα σε μια σκηνή από ένα όπλο που κανείς δεν είχε στο μυαλό του, ότι μπορεί και να ήταν αληθινό.

Μετά από μια μεγάλη περίοδο συσκέψεων και παρασκηνιακών καταστάσεων η Sony Pictures είχε ορίσει σαν ιδανική ημερομηνία γυρισμάτων στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Ο Jason Momoa ήταν εκείνος που είχε επιλεγεί να ενσαρκώσει τον iconic ρόλο του Eric Draven και την σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Corin Hardy. Παρόλα αυτά λόγω των καταστάσεων του κορονοιού, τα σχέδια έχουν αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

the-crow-1994-e1580315492526

Μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν οι συζητήσεις για την έναρξη των γυρισμάτων βρίσκονται ξανά στο τραπέζι, και η sony έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο μεγαλεπίβολο project.

Η ιστορία έχει να κάνει με τον Eric Draven, ο οποίος γυρνά από τον κόσμο των νεκρών για να αναζητήσει τους δολοφόνους του, και να εκδικηθεί για την δολοφονία της αρραβωνιαστικιάς του, με τη βοήθεια από ένα μυστηριώδες κοράκι.

Οι εταιρείες Davis Films, Highland Film Group και Electric Shadow έχουν πάρει τα δικαιώματα και έχουν ήδη συμφωνήσει για την χρηματοδότηση της ταινίας, οπότε ο αγαπημένος μας χαρακτήρας αναμένεται να επανέλθει σύντομα στις οθόνες μας.

Είναι λοιπόν θέμα χρόνου να ξαναδούμε “Το κοράκι” να παίρνει εκδίκηση… οπότε για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε!

Nancy Von X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

96 − = 93