Οι Cranberries αποδίδουν φόρο τιμής στην αδικοχαμένη Dolores O’Riordan

Date:

Καθώς πέρασε ένας χρόνος από όταν χάθηκε η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, τα εναπομείναντα μέλη του γκρουπ, αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη της. Ήταν μόλις τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Dolores O’Riordan έχασε εντελώς ξαφνικά τη ζωή της κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Λονδίνο.

Εκείνη την περίοδο το συγκρότημα ηχογραφούσε ένα καινούριο άλμπουμ. Μετά το θάνατο της τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, συνέχισαν να εργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο θα είναι και το τελευταίο τους, καθώς δήλωσαν ότι μετά ο καθένας θα πάρει το δικό του επαγγελματικό δρόμο.

in-the-end-cranberries-irish-post

Τα τρία μέλη του γκρουπ Noel Hogan, Mike Hogan και Fergal Lawler, επιβεβαίωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος ότι το τελευταίο τους άλμπουμ θα έχει τίτλο In The End και φέρει την έγκριση από την οικογένεια της εκλιπούσας.

Επίσης φρόντισαν να μιλήσουν για το πόσο δύσκολο ήταν να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο άλμπουμ, ειδικά εφόσον σε κάποια κομμάτια δεν υπάρχει η ξεχωριστή φωνή της Dolores. To δύσκολο για εκείνους ήταν, ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ ξανά να την ακούσουν να ερμηνεύει στο στούντιο. Το τελευταίο τραγούδι είναι το In The End, το οποίο γράφτηκε ειδικά για εκείνη καθώς αυτό σημαίνει το τέλος του επιτυχημένου συγκροτήματος. “Η Dolores εξάλου θα είναι για πάντα μαζί μας”…

Nancy Von X

 

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked