Με τον όρο tatcalling παλαιότερα εννοούσαμε την κριτική που ασκούσε κάποιος σε ένα άλλο άτομο με βάση αποκλειστικά και μόνο τα τατουάζ που είχε πάνω του και η οποία ήταν κυρίως κακοπροαίρετη, καθώς δεν επιχειρούσε να του μιλήσει ή να το γνωρίσει καλύτερα, απλά έκρινε αρνητικά την προσωπικότητά του με γνώμονα τα τατουάζ του.

photo-1567581874653-5124a31cb23cΠλέον το tatcalling είναι όρος ο οποίος αναφέρεται στο φλερτ που επιχειρεί να ξεκινήσει κάποιος, κυρίως άνδρας σε γυναίκα με αφορμή ένα τατουάζ που έχει εκείνη στο σώμα της. Έτσι ξεκινά να της κάνει ερωτήσεις -τις οποίες έχει ξανακούσει δεκάδες φορές- όπως “τι συμβολίζει;” ή “γιατί το έκανες” ή έστω ένα “κοπλιμέντο” τύπου “ωραίο τατουάζ”. Η πλειοψηφία των γυναικών που ερωτήθηκαν γι αυτό τον τρόπο προσέγγισης απάντησε πως τον βρίσκει εκτός από κλισέ και βαρετό επίσης εξαιρετικά ενοχλητικό.

photo-1587503353037-74de010159adΟι λόγοι που δεν τους αρέσει αυτό το “πέσιμο” μπορεί να διαφέρουν, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό: δεν θα ενδώσουν. Καλό θα ήταν λοιπόν οι άνδρες θα βρουν πιο ευφάνταστους τρόπους για να προσεγγίσουν τις γυναίκες όταν τις συναντούν και να μην αρπάζουν όλοι το σχέδιο του τατουάζ που έχουν κάπου στο σώμα τους για να τους κάνουν ερωτήσεις που δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου και απλά τις κάνουν για να βρουν κάτι να πουν. Αυτές οι απορίες τους -αν είναι αληθινές- μπορούν να λυθούν αργότερα, όταν οι δυο τους θα έχουν γνωριστεί καλύτερα και θα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να μιλήσουν για τα σώματα και τα προσωπικά τους. Και επιτέλους ας βάλουν λίγη φαντασία.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramwww.instagram.com/elenafakou_swkianou

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Previous articleΤο Alien γίνεται τηλεοπτική σειρά με την συμμετοχή του Ridley Scott
Next articleH Sony απέσυρε το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store λόγω τεχνικών προβλημάτων
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.