More

  Ταντρικό σεξ: Η απόλυτη ερωτική εμπειρία

  Σου εξηγούμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ταντρικό σεξ, μια τέχνη που κατέχουν λίγοι και κυρίως πως γίνεται.

  Όποιον και να ρωτήσεις σχετικά με το ταντρικό σεξ, προφανώς και θα σου πει τα εξής πράγματα. Το πρώτο είναι ότι θεωρείται συναρπαστικό και το δεύτερο ότι δεν έχει ιδέα τι περιλαμβάνει. Έχουν ακουστεί πολλά για το συγκεκριμένο είδος σεξτο οποίο υπόσχεται μεγάλη απόλαυση κυρίως με πνευματικές διαδικασίες. Ωστόσο είναι τόσο λίγοι εκείνοι που το έχουν δοκιμάσει με αποτέλεσμα να αποτελεί ακόμα μυστήριο το πώς ακριβώς λειτουργεί. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες απαντήσεις που μπορούμε να σου δώσουμε και μερικές κατευθύνσεις για να το προσπαθήσεις και εσύ μαζί με τον ή την σύντροφό σου:

  poster-504x498-f8f8f8-pad-600x600-f8f8f8Ταντρικό σεξ: Tι είναι;

  Oι ρίζες του χάνονται κάπου στα βάθη της Ινδίας και χρονολογείται πάνω από 5000 ετών. Τα τάντρα λοιπόν και κατ επέκταση το ταντρικό σεξ, είναι ένας συνδυασμός από πνευματικότητα και σεξουαλικότητα που οδηγούν στη φώτιση. Κι ενώ το ταντρικό σεξ μπορεί να σου προσφέρει εξωπραγματικούς οργασμούς, είναι και πολλά περισσότερα από αυτό. Τα τάντρα είναι η ένωση των γεννητικών μας οργάνων, της καρδιάς και του πνεύματός μας, τα οποία γίνονται ένα όχι μόνο για να μας προσφέρουν σεξουαλικές εμπειρίες αλλά για να αλλάξουν στην κυριολεξία τη ζωή μας. Ουσιαστικά μας προσκαλεί να αφυπνιστούμε σχετικά με το ποιοι πραγματικά είμαστε όσο αφορά την σεξουαλική μας ύπαρξη, ενώ βελτιώνει το σεξ καθώς το ανυψώνει στην ανώτατη βαθμίδα της πνευματικής επαγρύπνισης προσφέροντας εκρηκτικούς σωματικούς και εγκεφαλικούς οργασμούς.

  Ωραία ως εδώ, το θέμα είναι πως κάνουμε ταντρικό σεξ;

  Το να γίνει κάποιος ειδικός ή αλλιώς master στη συγκεκριμένη τεχνική θέλει πολύ χρόνο, αλλά η εξάσκηση είναι αυτό το οποίο χρειάζεται για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το ταντρικό σεξ, αυτοί είναι τρεις απλοί τρόποι να ξεκινήσεις, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς:

  0-X-l6b41-Fnbd-N6ummΔημιουργήστε οπτική επαφή

  Είναι πολύ απλό αν και αρχικά θα σας φανεί και στους δυο μάλλον κάπως άβολο, αλλά αποτελεί τη βάση για μια ταντρική ερωτική επαφή. Καθίστε αντικρυστά, κρατηθείτε αγκαλιά και κλείστε τα μάτια σας. Χαλαρώστε την αναπνοή σας και ξεκινήστε να κινείστε ο ένας προς τον άλλο εναλλάξ ανάλογα με την εισπνοή και την εκπνοή σας. Όταν βρείτε το ρυθμό σας, ξεκινήστε να σφίγγετε και να χαλαρώνετε τους μυς της πυέλου σας ώστε να συγχρονιστούν με την αναπνοή σας. Στη συνέχεια ανοίξτε τα μάτια σας και επικεντρώστε το βλέμμα σας ο ένας πάνω στον άλλο. Έτσι επιτυγχάνεται η σύνδεση μέσω της οπτικής επαφής και απογυμνώνεται ο εσωτερικός σας κόσμος τον οποίο ταυτόχρονα προσφέρει ο ένας στον άλλο απλόχερα και ταυτόχρονα.

  Φιληθείτε

  Ενώ έχετε βρει το ρυθμό σας και κινείστε όπως περιγράψαμε παραπάνω ενώ έχετε συγχρονίσει και τις αναπνοές σας, μοιραστείτε ένα βαθύ αισθησιακό φιλί και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά ώστε να δείτε τι μοιράζεστε με τον ή την σύντροφό σας. Κρατήστε τα χείλη σας ενωμένα και μοιραστείτε όση ενέργεια έχετε να δώσετε και να πάρετε ο ένας από τον άλλο.

  Δοκιμάστε ένα απλό άγγιγμα

  Όπως είπαμε και προηγουμένως το ζητούμενο στο ταντρικό σεξ δεν είναι ο οργασμός αυτός καθαυτός. Αυτό που προσφέρει το τάντρα είναι μια εξερεύνηση του αισθησιασμού μέσα από ένα ‘χτίσιμο’της διαδικασίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το κλειδί της επιτυχίας είναι οι δεύτερες σκέψεις πίσω από τη διαδικασία: αν αγχώνεσαι να την επιτύχεις δεν τα καταφέρνεις. Πρέπει και οι δυο σας να βρίσκεστε εκεί πρώτα για το ταξίδι και μετά για τον πραγματικά εκπληκτικό προορισμό. Μόνο έτσι θα τον κατακτήσετε.


  Έλενα Φάκου

  Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

  Instagramwww.instagram.com/elenafakou_swkianou

  Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

  Έλενα Φάκου
  Έλενα Φάκου
  Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.

  Latest articles

  Related articles

  Punked