Ανεξάρτητα με το αν μια γυναίκα βρίσκεται σε σχέση ή όχι το παιχνίδι με τον εαυτό της είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είτε μια γυναίκα κάνει σεξ με έναν σύντροφο είτε όχι, στο συρτάρι της πρέπει πάντοτε να υπάρχει μια μικρή συλλογή από δονητές και ομοιώματα ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή θελήσει να τους χρησιμοποιήσει εξερευνώντας ξανά και ξανά το σώμα και τα θέλω της. Επισκέφθηκα το πιο κομψό και ενημερωμένο ηλεκτρονικό sex shop και σας δείχνω τις επιλογές μου.

il-570x-N-2100400523-gzsqΕδώ θα ήθελα να διευκρινήσω ότι με τον όρο δονητές, περιγράφεται κάθε ερωτικό βοήθημα που διαθέτει λειτουργία δόνησης. Ένας δονητής μπορεί να είναι ομοίωμα, δηλαδή να μοιάζει με αληθινό πέος κάτι που τον καθιστά ρεαλιστικό ή να έχει πιο αφηρημένο σχήμα. Επίσης υπάρχουν δονητές για την κλειτορίδα οι οποίοι δεν προσφέρονται για διείσδυση καθώς και πρωκτικοί δονητές. Τέλος κυκλοφορούν και διπλοί δονητές οι οποίοι προσφέρουν ταυτόχρονα κολπική και πρωκτική διείσδυση καθώς και οι λεγόμενοι δονητές wand massagers οι οποίοι ουσιαστικά προσφέρουν έντονη διέγερση σε ολόκληρο το σώμα όπως ένα αισθησιακό μασάζ.

photo-1544488963-529d8ea25714Παίρνοντας ως δεδομένο ότι μια γυναίκα θα έχει κάθε φορά και ανάγκη για κάτι διαφορετικό, θεωρώ ότι στη συλλογή της πρέπει να έχει και τα αντίστοιχα ερωτικά παιχνίδια ώστε να μπορέσει να πετύχει την κατάλληλη διέγερση. Έτσι λοιπόν αρχικά καλό θα ήταν να επιλέξει έναν ρεαλιστικό δονητή στις διαστάσεις που την ικανοποιεί και στο χρώμα και σχέδιο της αρεσκείας της. Το ρεαλιστικό αυτό ομοίωμα προσφέρει όσο το δυνατόν πιο αληθινή εμπειρία καθώς αντιγράφει πιστά το ανδρικό πέος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και είναι το πιο βασικό sex toy, ο δονητής ομοίωμα αποτελεί το best seller της βιομηχανίας ερωτικών βοηθημάτων.

most-popular-sex-toys-1492165442Ο δεύτερος δονητής στον οποίο θα πρέπει να επενδύσει μια γυναίκα είναι οπωσδήποτε ένας κλειτοριδικός καθώς η κλειτορίδα της είναι και το βασικό όργανο το οποίο της προσφέρει ευχαρίστηση. Ο στοχευμένος αυτός δονητής μπορεί να είναι κάποιος μικρός που να ερεθίζει εξωτερικά το αιδοίο και την ευρύτερη περιοχή των γεννητικών της οργάνων ή κάποιος hi tech με κύματα αέρα ο οποίος προσφέρει έντονη και ευχάριστη διέγερση ακόμα και σε γυναίκες οι οποίες έρχονται πολύ δύσκολα σε οργασμό. Οι νέας γενιάς δονητές με κύματα αέρα θεωρούνται τα sex toys που μπορούν να φέρουν σε οργασμό ακόμα και γυναίκες οι οποίες προηγουμένως ήταν ανοργασμικές και αποτελούν την τελευταία πρόταση της τεχνολογίας στον τομέα των ερωτικών βοηθημάτων. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στους δονητές με ηχητικά κύματα είναι ο Lelo.

Black-Choker-retouched-2-large-7313Και τέλος, ο τρίτος δονητής τον οποίο αξίζει να έχει μια γυναίκα στη διάθεσή της είναι ένας πρωκτικός  διότι και αυτός προσφέρει τις δικές του συγκινήσεις και προετοιμάζει μια γυναίκα για να αποκτήσει μια καλύτερη σχέση με το «απαγορευμένο» σεξ της «πίσω πόρτας» που όταν το γνωρίσει καλύτερα και το απενοχοποιήσει θα της προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Με έναν πρωκτικό δονητή ή ένα πρωκτικό ομοίωμα μια γυναίκα ερεθίζει έμμεσα το σημείο g της και μπορεί να χαρίσει ανεπανάληπτους οργασμούς στον εαυτό της με αποτέλεσμα να ορκίζεται τελικά στο όνομά του. Καλή κίνηση είναι να επενδύσει και σε ένα σετ πρωκτικών δονητών. 


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramwww.instagram.com/elenafakou_swkianou

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

 

Previous articleΗ Swatch και το MoMA συνεργάζονται σε μία συλλογή special edition ρολογιών
Next articleΝέο lyric βίντεο από τους Papa Roach με την συμμετοχή του Danny Worsnop
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.