Τα διάφορα είδη μεταλλάδων στην… τουαλέτα!

Θυμάστε κάποτε που κυκλοφορούσε το σενάριο “πριγκίπισσα-δράκος-ήρωας” και πώς θα το διαχειριζόταν το κάθε είδος μεταλλά; Πρόσφατα ξαναπέρασε από τα ματάκια μου και είπα να το πάρω και να το απογειώσω στο ναδίρ (πωωω κεντάω πάλι νυχτιάτικα).

Σήμερα θα δούμε λιεπόν πώς *ΓΚΟΥΧΓΚΟΥΧ* αφοδεύουν τα διάφορα είδη μεταλλάδων, απλά εδώ δεν υπάρχει “ήρωας”, αλλά “εξαγωγέας”.

Heavy Metal: Ο εξαγωγέας κλείνεται στο μπάνιο, χ@ζει σαν τρελός μια και οι μπύρες του ερεθίσανε το άντερο, τραβάει καζανάκι και βγαίνει έξω κιούριος. Απλά και όμορφα!

Symphonic Metal: Ο εξαγωγέας δίνει ηχηρό πόνο και πετάει και καμιά κορόνα μπας και καλύψει τον ήχο, αλλά γίνεται περισσότερο στόχος έτσι και όταν βγαίνει κάνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί όλοι τον κοιτάνε σαν καθυστερημένο.

Thrash Metal: Ο εξαγωγέας εδώ χ@ζει μόνο σε χημικές τουαλέτες. Μόλις βγαίνει, η ουρά που έχει σχηματιστεί απ’ έξω μπαίνει κλωτσιδόν στην τουαλέτα, καθώς προτιμούν την μπόχα της κουρ@δ@ς του από την μπόχα του ίδιου. Ο εξαγωγέας μυρίζει τις μασχάλες του και δεν μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα.

Power Metal: Ο εξαγωγέας αφιερώνει κανά 3λεπτο λες και παίζει το σόλο του Through the Fire and the Flames σε καφέ χρώμα, βγαίνει έξω και αρχίζει να διαδίδει ιστορίες ότι το “γέννημά” του έχει διαστάσεις δράκου. Δεν τον πιστεύει κανείς.

Kaiju Metal: Ως απάντηση στον Power Metal εξαγωγέα, ο Kaiju Metal-άς πάει στην τουαλέτα, απαγγέλει ένα ολόκληρο κομμάτι από Oxygen Destroyer και παράγει ένα γομάρι στις διαστάσεις του Godzilla! Το βγάζει φωτό, βγαίνει έξω και το μοστράρει στις μάπες των άπιστων Θωμάδων. ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΠΛΕΜΠΑΙΟΙ!!

Black Metal: Ο εξαγωγέας ζορίζεται σε τέτοιο βαθμό, που παράγει ήχους που θα κάνανε και τους Dark Funeral να δακρύσουν. Οι κουρ@δες του θα βγουν τέρμα μαύρες ή θα αποδώσουν φόρο τιμής στον Ghaal και θα βγουν φουλ ροζ. Either way, still fooking brutal!

Glam Metal: Όποιος θέλει να εντοπίσει τον εξαγωγέα αυτής της κατηγορίας, ας πάει μια μέχρι το Ellyz στο Μοναστηράκι. Μόνο εκεί πάνε να χ@σουν αυτοί. Δεν περιγράφω άλλο!!

Death Metal: Εδώ είναι το σκληρό πράμα. Ο εξαγωγέας μπαίνει στο μπάνιο, δεν κλείνει ΚΑΝ την πόρτα (για να ακούγονται και να μυρίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ), σφίγγεται και ο κρότος ισοπεδώνει 3 οικοδομικά τετράγωνα. Μετά βγαίνει έξω, ανάβει τσιγάρο και αράζει σε ένα πουφ και απολαμβάνει το μακελειό. Τα κουφάρια των φίλων του γύρω έχουν φτάσει σε τελευταίο στάδιο σήψης ήδη, όλες οι κατσαρίδες σε ακτίνα 10 χλμ λιώνουν από μέσα προς τα έξω και ο κόσμος έξω μοιάζει σαν το Racoon City μετά από πυρηνική επίθεση της Umbrella.

Industrial Metal: Ο εξαγωγέας μπαίνει με βαριοπούλα στο μπάνιο και στολή Bob the Builder. Ακούγονται βρισίδια, κρότοι, της π***ας δηλαδή και ο τύπος βγαίνει έξω καλυμμένος με σοβάδες και την τουαλέτα πίσω του λαμπόγυαλο. Χ@σιμο; Ποιο χ@σιμο; Ο τυπάς έχ@σε στο παντελόνι του πολύ πριν μπει στην τουαλέτα. Τι τον περάσατε;

Αυτά τα ολίγα και ελπίζω αυτό το σενάριο να μην το έχει πιάσει άλλος στον κόσμο, γιατί βαριέμαι να με κυνηγάνε για copyrights (και copylefts μη σας πω). Άντε βρε, μυρωδάτες καλημέρες!!!

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis

Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Previous Story

H post/cinematic rock μπάντα των Halocraft παρουσιάζει το δεύτερο θεματικό της album με τίτλο “A Mother to Scare Away the Darkness”

Next Story

Οι Lamb Of God διασκευάζουν το “Wake Up Dead” των Megadeth

Latest from Blog

Οι Death Metallers God Dethroned ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “The Judas Paradox”

Οι Ολλανδοί Death Metallers God Dethroned ανακοίνωσαν πως στις 6 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “The Judas Paradox”. Παράλληλα με αυτήν την ανακοίνωση μας παρουσιάζουν και το…

Οι Cavalera κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το νέο single “Nightmares of Delirium”

Τα αδέρφια Cavalera (πρώην Sepultura) κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες μία επαναηχογραφημένη εκδοχή του κλασσικού δίσκου των Sepultura με τίτλο “Schizophrenia”. Μέσα στην συγκεκριμένη κυκλοφορία έχουν προσθέσει και την νέα σύνθεση “Nightmares of…

Vivien Leigh: Σαν σήμερα την “πήρε” ο άνεμος

H Vivien Leigh θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών. Μπορεί να θέλαμε περισσότερες ερμηνείες από εκείνη, αλλά για τους περισσότερους από εμάς η μοναδική “Scarlett O’Hara” αποτέλεσε ένα μόνιμο…
Punked
Go toTop