Ανάμεσα στους ανθρώπους υπάρχουν οπτικοί τύποι αλλά υπάρχουν και ακουστικοί. Κάποιοι μάλιστα ερεθίζονται ιδιαίτερα με μία από τις δυο αυτές αισθήσεις τους και γι αυτό τις ανάγουν σε φετίχ. Έτσι προκύπτουν οι άνθρωποι που βλέπουν peep show και οι άλλοι που καλούν σε ροζ τηλέφωνα.

Κατ επέκτασιν όσοι διεγείρονται περισσότερο με την όραση βλέπουν πορνό, ενώ όσοι προτιμούν την ακοή πλέον μπορούν να ακούν άκρως ερεθιστικές αφηγήσεις μέσω ηχητικών αρχείων ή ακόμα και podcast. Και ναι, μπορείς να το κάνεις κι εσύ που είσαι γυναίκα: υπάρχουν ιστορίες που θα σου αρέσουν πολύ ενώ ταυτόχρονα θα ακολουθείς και την τελευταία τάση που θέλει το κοινό να ακολουθεί ηχογραφημένους μονολόγους διαφόρων θεμάτων- στην Αμερική είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις του κοινού.

Το ακουστικό πορνό λοιπόν, είναι αυτό που έκαναν οι παλαιότεροι καλώντας σε ένα τηλεφωνικό νούμερο στο οποίο ακουγόταν μια ερωτική ιστορία άκρως περιγραφική με όλες τις καυτές λεπτομέρειες-η γνωστή σε όλους “ροζ γραμμή”. Η ιστορία ξεκινούσε αργά και εξελισσόταν ακριβώς όπως θα γινόταν και εάν την έβλεπες: στο τέλος δεν υπήρχε καμια απολύτως διαφορά από το να έχει δει κάποιος ένα πορνό βίντεο. Μη σας πω ότι ήταν ακόμα καλύτερα διότι μπορούσε να προσθέσει στις πικάντικες περιγραφές και τη φαντασία του.

Η τάση αυτή έκανε ένα πολύ δυναμικό come back και οι ακουστικές σεξουαλικές ιστορίες επανήλθαν πιο σύγχρονες από πριν μέσω του Reddit ή του YouTube που προσφέρουν την επιλογή ηχητικών αρχείων με αναστεναγμούς, βογγητά και άτομα που έρχονται σε οργασμό, ενώ για τους πιο ψαγμένους υπάρχουν και θεματικά sites όπως το Literotica και το Aural Honey.

Previous articleΟι Evanescence ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του κόμικ τους
Next articleΒάλε ταινία να παίζει: Το “Promising Young Woman” και η κουλτούρα του βιασμού
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

95 − 85 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.