Ο αυνανισμός είναι μια πολύ προσωπική και σημαντική στιγμή του κάθε ατόμου με τον εαυτό του τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Μαθαίνει το σώμα του και εξερευνεί τη σεξουαλικότητά του. Σε υγιή πλαίσια είναι απολύτως φυσιολογικό να γίνεται και από τα δυο φύλα σε κάθε ηλικία εφόσον το επιθυμεί το άτομο. Εμείς συγκεντρώσαμε τις βασικότερες απορίες που υπάρχουν εκεί έξω σχετικά με την αυτοϊκανοποίηση και τις απαντάμε χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος:

Βασική προϋπόθεση για κάθε επαφή με το σώμα σου, είναι η καθαριότητα. Καθαρά χέρια, καθαρά σεντόνια και σαφώς καθαρά ερωτικά βοηθήματα είναι ο νούμερο ένα κανόνας υγιεινής. Καλό θα ήταν αν χρησιμοποιείς δονητή να του φοράς και προφυλακτικό εκτός από την πλύση του μετά την χρήση. Επομένως, δεν τίθεται θέμα να κολλήσεις κάποιο αφροδίσιο νόσημα, αφού δεν έρχεσαι σε επαφή με κάποιον άλλο, αλλά μπορεί να ενθαρρύνεις κάποια υποβόσκουσα μόλυνση από την επαφή του κόλπου σου με τα ίδια σου τα χέρια ή με τα sex toys σου.

masturbation-1568664703Μπορεί κάποιος ή κάποια να χάσει την παρθενία του με τον αυνανισμό; 

img

Εννοείται! Αν δε μάθεις το σώμα σου πόντο πόντο, αν δεν αισθανθείς πρώτα μόνη σου ή μόνος σου τι σου αρέσει και τι όχι, πως θα ξέρεις τι να ζητήσεις; Η εξερεύνηση του κορμιού σου είναι η βάση για ολόκληρη τη σεξουαλική σου συμπεριφορά. Έτσι θα μάθεις τι σου αρέσει και τι όχι, έτσι θα αποκωδικοποιήσεις τα σημεία που σε ερεθίζουν και τους τρόπους που μπορείς να προκαλέσεις ηδονή στον εαυτό σου.

Σαφώς, η σχέση με τον εαυτό σου δεν αποτελεί απιστία προς το σύντροφό σου και είναι η πιο σημαντική σχέση της ζωής σου. Το ότι αυνανίζεσαι δε σημαίνει ότι πας με κάποιον άλλον άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις ορμές τις στιγμές που δεν είναι μαζί σου ο σύντροφός σου και ταυτόχρονα δε θέλεις να διακόψεις τη σχέση που έχεις χτίσει ήδη με το σώμα σου. Το μόνο κακό που μπορεί να υποβόσκει σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αυνανίζεσαι ενώ είσαι σε σχέση επειδή δε μπορεί να σε φέρει σε οργασμό η σχέση σου. Εκεί, κάνε μια καλή συζήτηση με τη σχέση σου για το πρόβλημα και αν λυθεί, καλώς.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το:
Previous articleΣτο Netfix η ταινία «Concrete Cowboy» του Idris Elba
Next articleΗ Britney Spears “θα ήταν ήδη παντρεμένη και με παιδί, αν δεν ήταν στη μέση ο πατέρας της”
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.