Home ΤΑΦΤΙΣΟΥ ΕΔΩ ΣΕΞΙΝΕΣ Tα No Gender ερωτικά βοηθήματα είναι πλέον γεγονός και οι προσδοκίες μεγάλες

Tα No Gender ερωτικά βοηθήματα είναι πλέον γεγονός και οι προσδοκίες μεγάλες

Πως θα σας φαινόταν να υπήρχε στο συρτάρι του κομοδίνου σας ένα sex toy το οποίο να απευθύνεται σε άνδρες, σε γυναίκες και σε ζευγάρια; Ουτοπικό; Πλέον είναι γεγονός.

Η νέα εποχή στα ερωτικά βοηθήματα τα θέλει no gender, πράγμα που σημαίνει ότι οι συσκευές ηδονής θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα φύλα με το ίδιο αποτέλεσμα. Το Enoki είναι ένα non binary ερωτικό παιχνίδι το οποίο μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες ενώ κάνει και για ζευγάρια.

Συσκευές σαν το Εnoki ουσιαστικά στοχεύουν στην διέγερση των ερωτογενών ζωνών οι οποίες υπάρχουν σε ολόκληρο το σώμα και όχι μόνο στα γεννητικά όργανα. Με λίγα λόγια η χρήση του είναι η ίδια με αυτή μιας συσκευής για μασάζ αλλά οι προδιαγραφές του είναι πολύ πιο προηγμένες και μπορούν να διεγείρουν σεξουαλικά το άτομο που το χρησιμοποιεί. Δεν ποντάρει στα οφέλη της διείσδυσης αλλά στην διέγερση που προσφέρει η δόνηση και το τριγκάρισμα των νεύρων.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν δονητή που είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και η γοητεία του προέρχεται από το πανέμορφο ABS σχήμα του και η τεχνολογία που διαθέτει είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. Eίναι πολυτελής, έχει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και αποδίδει τα μέγιστα όπως λένε όσοι τον δοκίμασαν.

Enoki2

Λόγω του μεγέθους του και του γεγονότος ότι είναι αδιάβροχος μπορεί να τον χρησιμοποιηθεί άφοβα στο μπάνιο. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η λειτουργία κορύφωσης (climax function), η οποία δίνει εκπληκτική ώθηση οδηγώντας το άτομο που τον χρησιμοποιεί σε μία ολοκληρωτικά εκστασιακή ατμόσφαιρα. Μπορείτε να βρείτε το Enoki  και να ανακαλύψετε μόνοι σας τις δυνατότητές του. Σε κάθε περίπτωση, τα no gender sex toy είναι μια πολύ καλή αρχή για μια νέα εποχή στην κατασκευή των ερωτικών παιχνιδιών χωρίς σύνορα.

Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το:
Previous articleMoaning Silence: “A waltz into darkness ”
Next articleΚοροναϊός : «Μέτρα έως του χρόνου το καλοκαίρι», λένε οι ειδικοί
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
You don't have permission to register