Νιου γίαρς ρεζολούσιονς: Στόχοι που δε θα πραγματοποιήσω το 2022

Ξέρετε πώς πάει το τροπάρι, όλοι λένε “new year – new me” και το μόνο που αλλάζει είναι ο σωρός με τα άπλυτα στην πολυθρόνα και η ζυγαριά που πλέον μας κατεβάζει καντήλια όταν ανεβαίνουμε πάνω της. Λέω να τζοϊνάρω κι εγώ λοιπόν στο πάρτι με μερικά “Νιου γίαρς ρεζολούσιονς” τόσο ακατόρθωτα που αν κάνω έστω και ένα απ’ αυτά, περιμένω το άγαλμά μου στο Σύνταγμα με την επιγραφή “Our Kinky Overlord”.

Να κάνω το Μπος να κοιμηθεί σαν άνθρωπος

Εσείς μπορεί να μην ξέρετε, αλλά εμείς εδώ στο Punked ξέρουμε. Η αφεντικάρα μας έχει μέσο όρο 2 – 3 ώρες ύπνου ημερησίως. Τα δοκιμάσαμε όλα: ρόπαλο κατακέφαλα, ηρεμιστικά για λιοντάρια (ΝΕΤΙ έχει λιονταρίσια χαίτη και κάναμε συνειρμό), ακόμη και μαξιλάρι πατήσαμε στο πρόσωπό της και μετρήσαμε αργά μέχρι το 100. ΑΑΑΑΑΡ***ΔΙΑ! Ακόμη κοιμάται σαν απροσάρμοστο και καταφέρνει να φαίνεται φρέσκια και φάμπιουλους, ενώ εμείς με 7 ώρες ύπνου είμαστε σαν όρθια λείψανα! Τελευταία λύση… ΒΕΝΕΔΙΚΤΕ, ΦΕΡΕ ΤΟ ΧΛΩΡΟΦΟΡΜΙΟ!!


Να φάω τηγανιτές πατάτες με φασολάδα

Ναι ξέρω ότι δε φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά για δοκιμάστε να το κάνετε… ψιτ, ακούτε τη φωνούλα που παρακαλάει “please master, no”; Όχι δεν είναι η συνείδησή σας, είναι η κ@λότρυπά σας τέρατα! Τέτοια πειράματα δεν τολμούσε να κάνει ούτε ο Frankenstein! Κάποια στιγμή θα το κάνω εγώ όμως και όταν έρθει η ώρα: ALEXA, ΒΑΛΕ ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ… Τίτλος κομματιού “ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΑΦΕΕΕΕΕ”! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!


Να δω Witcher Season 2 χωρίς ευτράπελα

Γ@μώ το σπιτάκι σας! Ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ. Περνάει μια Siri, λες “Ok cool, τώρα είναι νόμιμη, μπορώ να βγάλω καρδούλες, αλλά still μικρή για μένα”. Περνάει μια Yennefer, αρχίζει το μάτι σου να παίζει σαν να είσαι σπαστικό και σε πιάνει μια φαγούρα στον Peowulf σου. Περνάει ο Jaskier (η σκηνούλα στο ποτάμι ξέρετε) και λες “κάνε με να σκούξω τραγουδιστά μωρή βαρδαρρώστια (αχέμ ΓΚΟΥΧΓΚΟΥΧ)”. Ε μετά περνάει ο Geralt… η μάνα σου ακούει να βγαίνουν ήχοι από το δωμάτιό σου σαν να γ@μιούνται ρινόκεροι, έναν ήχο λες και σκίζεται παντελόνι και μετά έναν άλλο ήχο σαν κάτι να τρύπησε το ταβάνι. Απογοητευμένη, πάει να φέρει τον στόκο, μουρμουρίζοντας “αμάν αυτό το παιδί”.


Να γράψω με σοβαρό ύφος στη στήλη

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ! Πάρτε π***ο μ@λ@κες. Τι νομίζατε; Θα βεβήλωνα το όνομα της στήλης; Αφού το είπαμε: “Kafrology”!!! Αν τολμήσω ποτέ να γράψω άρθρο με σοβαρό ύφος, σας δίνω το δικαίωμα να με σπάσετε στο ΚΣύλο και να με γράψετε στο άλλο site με άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο στο logo, για να μεγιστοποιηθεί η τιμωρία. Ξέρετε ποιο site λέω, αρχίζει με V…

Εσείς τι ακατόρθωτο έχετε θέσει για το 2022, αγαπημέναμο minions; Για να σας δω…

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis

Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Previous Story

Νέο μουσικό βίντεο από τους Nonpoint

Till
Next Story

Ο Till Lindemann των Rammstein μεταμφιέζεται σε Karl Lagerfeld για χάρη της καμπάνιας Veganuary

Latest from Blog

Punked
Go toTop