Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around the Christmas Tree” άγγιξε την κορυφή του Billboard Hot 100, 65 χρόνια μετά την κυκλοφορία της εκτοπίζοντας το διαχρονικό επίσης “ύμνο των Χριστουγέννων” “All I Want for Christmas Is You” της Mariah Carey.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια το τραγούδι έφτανε μέχρι και τη δεύτερη θέση του Billboard Hot 100.

 Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είναι από τις λίγες που έχουν εισαχθεί τόσο στο “Rock and Roll Hall of Fame” όσο και στο “Country Hall of Fame” δήλωσε στο Variety, “χαρούμενη” και δικαιολόγησε την φετινή πρώτη θέση.

“Έχω θαυμάσιους ανθρώπους στην εταιρεία μου…οι οποίοι έχουν δουλέψει σκληρά για μένα. Και έχω υπέροχους θαυμαστές που είναι μαζί μου από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το στόμα μου για να τραγουδήσω. Εχουν μείνει μαζί μου, είναι πιστοί και χαίρομαι περισσότερο γι’ αυτούς παρά για μένα” ανέφερε.

Previous Story

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Next Story

Merry Creepmas: Τα πλασματάκια που είναι λίγο χειρότερα από τον Krampus για τις γιορτές

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop