Star War “Fans”, σταματήστε να γκρινιάζετε!

Καλά διαβάσατε τέκνα μου ανίερα και ακάθαρτα: σήμερα θα παίξω τη ζωή μου κορόνα-γράμματα, γιατί θα τα χώσω στο Star Wars fanbase που τα τελευταία χρόνια μας έχει πρήξει τις τορπίλες με την γκρίνια του. Το κρεσέντο αυτής της γκρίνιας (ποίηση γράφω ρε μύστες μου) είναι η σειρά Obi Wan Kenobi.

Date:

Καλά διαβάσατε τέκνα μου ανίερα και ακάθαρτα: σήμερα θα παίξω τη ζωή μου κορόνα-γράμματα, γιατί θα τα χώσω στο Star Wars fanbase που τα τελευταία χρόνια μας έχει πρήξει τις τορπίλες με την γκρίνια του. Το κρεσέντο αυτής της γκρίνιας (ποίηση γράφω ρε μύστες μου) είναι η σειρά Obi Wan Kenobi.

Τα SWF (Star Wars Fanboys, απλά βαριέμαι να το γράφω όλο) είναι ο ορισμός της nerdy Amber Heard. Heard… nerd… “Amber Neard”… ΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ! Χ@ΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ “SFW”, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ “AMBER NEARDS”. Οι Amber Neards λοιπόν είναι γκρινιάρηδες, ημίτρελοι και τοξικοί όσο δεν παίρνει. Ακόμη κι αν βάλεις έναν μονόκερο να τους κάνει π***πα φορώντας μάσκα Darth Revan, ΠΑΛΙ θα βρουν να γκρινιάξουν.

Στο Obi Wan Kenobi είδαμε την πεμπτουσία της μ@λ@κί@ς τους, όπου είχανε καμιά 35αριά fan theories, δεν τους ικανοποιήσανε ούτε μια και φυσικά αρχίσανε να κράζουν για κακό acting, σενάριο, plot holes και ότι άλλη τσι***κόπ***πα από γνήσιο ψ@λόδερμα μπορούσαν να κατεβάσουν τα αραχνιασμένα σκέλια τους!

Ξεκινάω λοιπόν τα λεκτικά bitch slaps, με στάμπα Amstel στην παλάμη μου, γιατί έτσι μου αρέσει! Α και spoilers ahead, για όσους είναι καλά παιδιά και συμπάσχουν μαζί μου. Οι λοιποί ναπαναγ@μηθείτε.

Πρώτον, αγαπητά μου Amber Neards: Δεν είναι plot holes. Οι Stormtroopers έχουν μετατρέψει την αστοχία σε έργο τέχνης. Ξέρουμε ότι δεν μπορούν να πετύχουν ούτε Rancor με λουμπάγκο κι ας είναι σε απόσταση τύπου “μπορώ να σου κάνω ρουφοκ@λι”. Οπότε πάρτε τα “thermal detonators” μου, δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πετύχουν τον Kenobi, ενώ ανέμιζε φωτόσπαθο.

Δεύτερον, ξανθιές κλαψομ@νες του κερ@τ@: Αν απλά δε σας αρέσει ο χαρακτήρας της Reva έτσι όπως είναι γραμμένος, οκ γούστα είναι αυτά, το δέχομαι. Δε σημαίνει αυτό όμως ότι είναι “κακό γράψιμο”. Η Reva είναι γραμμένη ως Inquisitor που προσπαθεί μόνιμα να αποδείξει ότι είναι psycho και brutal και δεν την παίρνουν στα σοβαρά ούτε τα 10χρονα. Δεν είναι αυτός ο στόχος της όμως. Το βλέπουμε στο 5ο επεισόδιο ότι θέλει απλά να περνάει σαν Imperial minion, μέχρι να βρει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Vader και να τον φάει λάχανο. Σε όλη τη σειρά μας το παίζει one-woman-army και το τελικό τρολάρισμα που έφαγε από τον Vader ήταν απλά απόδειξη ότι ήταν overconfident. Δεν είναι “woke” αυτό, γ@μημένα Amber Neards. Woke θα ήταν, αν τον νικούσε!!!

Τρίτον και κυριότερον, ξυρισμένες κ@λοχαράδρες μπαμπουίνων: Βγάλτε το σκαΖμό και απολαύστε τις επικούρες που μας δίνει η σειρά. Από τον ξεκαρδιστικό διάλογο του Obi Wan με έναν Jawa στην αρχή (λαμόγια Jawas, σας αγαπώ) και από την δυναμική και wholesome επιστροφή του Hayden Christensen μέχρι κάθε σκηνάρα με τον Vader. Κάθε φορά που ο Vader είναι στο πλάνο, είναι το ίδιο brutal με το Rogue One. Γ@μεί το σύμπαν όλο, του στέκονται όλοι σούζα και στο 5ο επεισόδιο ΟΛΟΙ Χ@ΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΧΕΡΙ!!!!! Α και κυριολεκτικά ξεφτίλισε την Reva σε μια σεκάνς που όλοι γουστάραμε, γιατί είδαμε άλλη μια επίδειξη δύναμης από τον Daddy Vader και αυτές δεν τις βαριόμεθα ποτέ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AMBER NEARDS, ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ!!!

Εν κατακλείδι (ΛΟΓΟΤΕΧΝΩ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ), η σειρά Obi Wan σπέρνει και περιμένουμε πώς και πώς το 6ο και τελευταίο επεισόδιο και καλό θα ήταν κάθε Amber Neard εκεί έξω να μην το δει, γιατί αρκετά μας έχετε κάνει τα αρ***δια Death Stars και βαριέμαι να σας ψάχνω για να σας πνίξω από απόσταση!!

Jimmy Tsolakis

Jimmy Tsolakis
Jimmy Tsolakis
Αν περιμένεις άρθρα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του site, καλές 32 Φλεβάρη, μάστορα ή μαστόρισα. Εδώ μέσα θα πιάνουμε από ταινίες, μέχρι και το τι χρώμα θες να βάψεις τις πατάτες σου για το Πάσχα (ναι ρε πατάτες, υπάρχει πρόβλημα;). Όλα θα είναι γραμμένα σε ύφος να σου πέφτουν τα μαλλιά και αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά εξ' αρχής, προσκύνα με προκαταβολικά, θα σε κάνω ομοιόμορφο/ομοιόμορφη. (Insert maniacal laugh)

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked