Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins

H είδηση για τον θάνατο του δημοφιλούς μουσικού έγινε γνωστή από το ίδιο το συγκρότημα με μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Date:

Σοκ στον κόσμο της Rock/Metal μουσικής από τον αιφνίδιο θάνατο του ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins. H είδηση για τον θάνατο του δημοφιλούς μουσικού έγινε γνωστή από το ίδιο το συγκρότημα με μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν: “Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Taylor Hawkins. Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό χαμόγελό του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες στιγμές βρίσκονται στην γυναίκα του και στην οικογένεια του και θα σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τους και να συμπεριφερθείτε με σεβασμό”.

Αρκετές ήταν οι αντιδράσεις γνωστών μουσικών στην δημοσιοποίηση αυτής της τραγικής είδησης. Μερικοί από τους μουσικούς οι οποίοι αντέδρασαν ήταν οι Paul StanleyOzzy OsbourneTom Morello και Geezer Butler. Ο Taylor απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών, ενώ τα αίτια του θανάτου έως και τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Nick Manous

 

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked