Οι Slipknot αποκαλύπτουν τί είναι ακριβώς το Knotverse

Η ιδέα ξεκίνησε από τη συνεργασία των Slipknot με τη The Sandbox ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο "virtual home" του συγκροτήματος

Date:

Πρόσφατα οι Slipknot αποκάλυψαν μερικά teaser για το Knotverse με αρκετούς φαν να αναρωτιούνται σχετικά με το αν πρόκειται για το metaverse του συγκρότηματος το οποίο θα συμπεριλαμβάνει NFTs, gaming, lifefstyle, concerts και πολλά περισσότερα.

Η ιδέα ξεκίνησε από τη συνεργασία των Slipknot με τη The Sandbox ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο “virtual home” του συγκροτήματος.

Οι Slipknot και το Knotfest ενώνουν τις δυνάμεις τους με περισσότερα από 200 brand, τα οποία συνεργάζονται ώστε να δημιουργήσουν τους χαρακτήρες του συγκροτήματος και τον κόσμο τους στο Metaverse.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο του Knotverse εδώ.

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Coolio: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο τραγουδιστής του θρυλικού “Gangsta’s Paradise”

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο Αμερικανός ράπερ Coolio, γνωστός κυρίως για το εμβληματικό τραγούδι "Gangsta’s Paradise". Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ...

MUSTS

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο θρυλικός σαξοφωνίστας Pharoah Sanders

Πέθανε ο Pharoah Sanders, ο θρυλικός τενόρο σαξοφωνίστας που...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 80 αγαπημένα pop τραγούδια με άρωμα ‘80s

Άλλωστε η μουσική είναι μία και τα όρια προκύπτουν...

Pedro Almodóvar: Ο ασυμβίβαστος σκηνοθέτης γίνεται 73 ετών

Ο βραβευμένος με Οσκαρ, Pedro Almodóvar, γεννήθηκε στις 25...

Οι μεγαλύτεροι γκαντέμηδες στην ιστορία

Σήμερα νιώθω λίγο διδακτικός, οπότε θα σας (παρα)μορφώσω με...
Punked