Οι Slipknot αποκαλύπτουν τί είναι ακριβώς το Knotverse

Η ιδέα ξεκίνησε από τη συνεργασία των Slipknot με τη The Sandbox ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο "virtual home" του συγκροτήματος

Date:

Πρόσφατα οι Slipknot αποκάλυψαν μερικά teaser για το Knotverse με αρκετούς φαν να αναρωτιούνται σχετικά με το αν πρόκειται για το metaverse του συγκρότηματος το οποίο θα συμπεριλαμβάνει NFTs, gaming, lifefstyle, concerts και πολλά περισσότερα.

Η ιδέα ξεκίνησε από τη συνεργασία των Slipknot με τη The Sandbox ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο “virtual home” του συγκροτήματος.

Οι Slipknot και το Knotfest ενώνουν τις δυνάμεις τους με περισσότερα από 200 brand, τα οποία συνεργάζονται ώστε να δημιουργήσουν τους χαρακτήρες του συγκροτήματος και τον κόσμο τους στο Metaverse.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο του Knotverse εδώ.

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας, γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια "πάλευε" με τον καρκίνο,...

MUSTS

The Black Phone – Ένα τεράστιο αστείο!

Ο σκηνοθέτης Scott Derrickson και ο Ethan Hawke ενώνουν...

Star Wars: The Bad Batch – Για το φανατικό Star Wars κοινό

Μία Star Wars σειρά κινουμένων σχεδίων που ενδεχομένως το κοινό...

Release Athens 2022: Jinjer και Vended θα πλαισιώσουν τους Slipknot και Sepultura

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλαξαν οι διοργανωτές του...

Νέο single από τους Machine Head με τίτλο “Unhalløwed”

Στις 26 Αυγούστου οι Machine Head θα κυκλοφορήσουν τη...
Punked