Συμμαχία Ministry και Jello Biafra (Dead Kennedys), για το single “Sabotage Is Sex”

Ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του περσινού άλμπουμ “Moral Hygiene”, των Ministry είναι το “Sabotage Is Sex”, στο οποίο συμμετέχει και ο Jello Biafra των Dead Kennedys

Date:

Ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του περσινού άλμπουμ “Moral Hygiene”, των Ministry είναι το “Sabotage Is Sex”, στο οποίο συμμετέχει και ο Jello Biafra των Dead Kennedys. Έφτασε τώρα η στιγμή ώστε οι Ministry να προσφέρουν ένα δώρο στους οπαδούς τους και αυτό δεν είναι άλλο από το νέο μουσικό βίντεο για το συγκεκριμένο τραγούδι.

O Jourgensen δήλωσε: Είμαστε φίλοι με τον Biafra για δεκαετίες και δεν είχα ιδέα ότι δεν είχε συμμετάσχει παλιότερα σε μουσικό βίντεο. Οπότε είμαι πολύ περήφανος που συμμετέχει στο “Sabotage Is Sex”, ένα βίντεο το οποίο το βιντεοσκοπήσαμε με ένα iphone στο σπίτι. Πραγματικές Punk/Rock καταστάσεις.”

Ο Jello Biafra με την σειρά του ανέφερε σχετικά:” Τα συγχαρητήρια μου στον σεφ. Είναι απίστευτο τι μπορείς να κάνεις στο δωμάτιο σου με δύο κινητά τηλέφωνα και μερικές καλές ιδέες.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked