Sidus: Νέο playthrough video του single “Dark Flames”

Στα τέλη του 2021, ο μπασίστας Σπύρος Ολιβώτος και το προσωπικό του project Sidus έδωσαν στη δημοσιότητα το τελευταίο τους single “Dark Flames” το οποίο διατίθεται από την σελίδα του σχήματος στο bandcamp

Date:

Στα τέλη του 2021, ο μπασίστας Σπύρος Ολιβώτος και το προσωπικό του project Sidus έδωσαν στη δημοσιότητα το τελευταίο τους single “Dark Flames” το οποίο διατίθεται από την σελίδα του σχήματος στο bandcamp. Αυτή τη φορά σας παρουσιάζουν ένα playthrough video του κομματιού το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

 

Η φιλμογραφία έγινε από τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο στα Artworks Studios της Αθήνας.

https://www.konstantinosp.com/

Πληροφορίες για το single

“Tο “Dark Flames” αποτυπώνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έλαβαν χώρα σε πολλές χώρες στην περιοχή της Μεσογείου τον Αύγουστο του 2021. Η ανθρώπινη ζωή, η χλωρίδα και η πανίδα αντιμετώπισαν σοβαρές απειλές που προκαλούνται από εκτεταμένες πυρκαγιές. Αυτό το τραγούδι είναι ένα κάλεσμα για δράση από όλους μας. Ακόμα κι αν αυτός ο φλεγόμενος εφιάλτης έχει πλέον τελειώσει, οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής εξακολουθούν να είναι σε εξέλιξη και θα συνεχίσουν να επηρεάζουν εμάς και τον πλανήτη μας μέχρι να αποφασίσουμε να αλλάξουμε συνειδητά τη συμπεριφορά μας. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να αποτρέψουμε τις μελλοντικές “Σκοτεινές Φλόγες” που σίγουρα θα έρθουν”.

Η παραγωγή έγινε από τον Σπύρο Ολιβώτο ενώ τη μίξη και το mastering επιμελήθηκε ο Steve Lado στο SL Studio που έχει έδρα την Αθήνα.

https://www.facebook.com/stevelado.producer

sidus1

Όλα τα όργανα είναι εκτελεσμένα από τον ίδιο τον καλλιτέχνη με τη συνοδεία του Νίκου Τογκαρίδη (μέσω του προσωπικού του project The Abyss Inside Us) στα drums.

https://www.facebook.com/abyssinsideus

Υπεύθυνος για το artwork του single είναι ο Βαγγέλης Πέτικας (Revolver design).

https://www.facebook.com/RevolverDesign

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Οι Sidus είναι ένα instrumental post metal one-man project με έδρα το Βερολίνο το οποίο δημιουργήθηκε από τον μπασίστα Σπύρο Ολιβώτο ο οποίος είναι πτυχιούχος Γεωλογίας.

Εκτός των Sidus, έχει υπάρξει μέλος σε σχήματα πολλών διαφορετικών styles όπως στους thrashers Turbulence, τους death metallers Kinetic και στους pop rockers Dodo Origami ως μπασίστας, στους metalcorers Breathe in Suffering ως κιθαρίστας ενώ έχει συνεισφέρει ως guests σε αρκετά κομμάτια σε δουλειές σχημάτων όπως οι The Abyss Inside Us και Ayfel. Επίσης έχει συμμετάσχει στον Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης για ταινία animation του Μεγάρου Μουσικής με το τραγούδι “Prototypes / Replicas” το 2017.

Παράλληλα με τις μουσικές του δραστηριότητες ασχολείται με social media management και το ψηφιακό marketing.

Δισκογραφία με τους Sidus

“Seasons Reversed” EP

To debut EP κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 σε κινηματογραφικό, post rock / metal ύφος και επιρροές από God Is An Astronaut, Explosions In the Sky αλλά και τους Deftones και τον Hans Zimmer.

“Acoustic Tales” EP

Κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 και περιέχει ακουστικές versions των “Envy”, “Stellar Sky” και “Prototypes / Replicas” από το debut.

“Pale Dot” Single

Κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2021

“Dark Flames” Single

Κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2021


Σύνδεσμοι επικοινωνίας με τους Sidus:

Facebook: https://www.facebook.com/sidus.postrock/

Instagram: https://www.instagram.com/sidus_gr/

Twitter: https://twitter.com/sidus_gr

Bandcamp: https://sidus-gr.bandcamp.com/

Youtube: https://www.youtube.com/c/siduspostrock

Soundcloud: https://soundcloud.com/sidus_gr

Spotify: https://spoti.fi/3clQlOc

Apple Music: https://apple.co/2zscqw8

Email: sidusofficial@outlook.com

 

Κωνσταντίνος Χαϊάουι
Κωνσταντίνος Χαϊάουι
I am disinclined to acquiesce to your request....

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked