Οι Αθηναίοι Shattered Hope είναι μία doom/death metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2002 και έως τώρα έχει κυκλοφορήσει δύο demo και τρείς ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλείες συμπεριλαμβανομένης και της φετινής, η οποία έχει τίτλο “Vespers”.

Ο δίσκος αποτελείται από πέντε τραγούδια με συνολική διάρκεια λίγο πάνω από μία ώρα και αποτελούν ένα σκοτεινό ταξίδι συναισθημάτων σε funeral doom/death metal μονοπάτια.

Αργές συνθέσεις με όγκο και μελωδίες που στοιχειώνουν την ψυχή μας με την καταθλιπτική τους ατμόσφαιρα και αποτελούν διέξοδο για τους εσωτερικούς μας εφιάλτες. Οι Shattered Hope μας προσφέρουν μία πολύ αξιόλογη κυκλοφορία στον συγκεκριμένο ήχο και η οποία ξεχωρίζει για τις ποιοτικότατες συνθέσεις και την πολύ καλή παραγωγή.

Όλοι οι οπαδοί των My Dying Bride, Paradise Lost, Candlemass κτλ επιβάλλεται να ακούσουν το “Vespers” καθώς θα βρουν πολλά ελκυστικά στοιχεία και θα ανακαλύψουν και μία πολύ καλή εγχώρια μπάντα, τους Shattered Hope! Ο δίσκος κυκλοφορεί 6 Νοεμβρίου 2020.

Shattered Hope- Vespers

Έτος Κυκλοφορίας:2020

Είδος: Doom/Death Metal

Social Links: https://www.facebook.com/pg/shatteredhopeband/posts/?ref=page_internal

Trond Valfar

 

Μοιρασθείτε το:
Previous articleΈνα νέο ντοκιμαντέρ για την Audrey Hepburn
Next articleΚορονοϊός, γρίπη, κρυολόγημα: Τα διαφορετικά συμπτώματα
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.