Οι Robert Pattinson και Matt Reeves επιστρέφουν σε σίκουελ του “The Batman”

Ο Robert Pattinson θα επιστρέψει στην κινηματογραφική οθόνη ως Σκοτεινός Ιππότης, αφού η Warner Bros επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται σίκουελ της ταινίας "The Batman".

Date:

Ο Robert Pattinson θα επιστρέψει στην κινηματογραφική οθόνη ως Σκοτεινός Ιππότης, αφού η Warner Bros επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται σίκουελ της ταινίας “The Batman”.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Matt Reeves θα επιστρέψει επίσης ως σκηνοθέτης του σίκουελ,  όπως ανακοίνωσε η Warner Bros στην παρουσίασή της στο CinemaCon, στο Λος Άντζελες. Ο Reeves ήταν παρών στην εκδήλωση και απευθύνθηκε στους ιδιοκτήτες κινηματογράφων που ήταν στο κοινό, ευχαριστώντας τους για την «τεράστια υποστήριξή τους στην ταινία The Batman».

«Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε εδώ χωρίς την πίστη και τον ενθουσιασμό όλων των ομάδων σας σε όλο τον κόσμο» είπε ο Matt Reeves.

Η ταινία «The Batman» έχει καταγράψει τις υψηλότερες εισπράξεις του 2022, με κέρδη 759 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από τότε που άρχισε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο.

Χωρίς να αναφέρει πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Reeves είπε στο κοινό ότι θα αποκαλυφθούν πρόσθετες λεπτομέρειες σε ένα επόμενο CinemaCon, με τους θαυμαστές να εικάζουν μια μεγάλη ανακοίνωση στο επόμενο συνέδριο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο για το επόμενο κεφάλαιο» πρόσθεσε ο 56χρονος σκηνοθέτης.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked