Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα επικό τρέιλερ διάρκειας2,5 λεπτών για την υπερπαραγωγή του Netflix “Rebel Moon – Part One: A Child” που φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Zack Snyder.
Πρόκειται για το πρώτο μέρος του “Rebel Moon” που διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία που απειλείται από τον στρατό του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριου. Μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν η Kora εμφανίζεται ως η πιο ικανή να ξεκινήσει την επανάσταση και να δημιουργήσει μία ομάδα μαχητών που θα σώσουν την αποικία.
Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Ray Fisher, Ed Skrein, Cleopatra Coleman και ο ‘Αντονι Χόπκινς που δανείζει την φωνή του σε ένα ρομπότ.
Ο Σνάιντερ υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Shay Hatten και Kurt Johnstad και την παραγωγή μαζί με την σύζυγό του και τον Eric Newman.
Το δεύτερο μέρος του “Rebel Moon”, “The Scargiver” αναμένεται στις 19 Απριλίου 2024.
Το “Rebel Moon – Part One: A Child” θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου πριν την προβολή του στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.