Οι Rammstein παρουσίασαν το teaser από το νέο τους single “Zeit Kommt”

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθουμε στις 10 Μαρτίου, όπου και πρόκειται να γίνει και η επίσημη κυκλοφορία του κομματιού

Date:

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Richard Z. Kruspe είχε δηλώσει ότι θα υπήρχε μια νέα κυκλοφορία πριν από την έναρξη της νέα παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος, στις 5 Μαίου.

Και ενώ η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ έχει καθυστερήσει με βάση τα αρχικά σχέδια των Rammstein, αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα το teaser για το νέο τους single “Zeit Kommt”, το οποίο μεταφράζεται σαν “Έρχεται η ώρα”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθουμε στις 10 Μαρτίου, όπου και πρόκειται να γίνει και η επίσημη κυκλοφορία του κομματιού.

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked