Αρκετά συχνά, κατά τη διάρκεια του σεξ ή μετά από αυτό, συμβαίνει μια απολύτως φυσιολογική σωματική λειτουργία η οποία όμως λόγω του ήχου που προκαλεί φέρνει τις δυο πλευρές σε αμηχανία, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε. Πρόκειται λοιπόν για τον ήχο που προκαλείται όταν αέρας ο οποίος έχει εγκλωβιστεί μέσα στον κόλπο βγαίνει έξω από αυτόν καθώς δεν μπορεί να παραμείνει εκεί για πάντα όπως καταλαβαίνεις, ούτε είναι στο χέρι σου να τον κρατήσεις ή να ελέγξεις την έξοδό του.

Έτσι, η γυναίκα κοκκινίζει από ντροπή όταν προκύψει αυτό που περιγράψαμε και μάλιστα στην αγγλική γλώσσα έχει και συγκεκριμένο όρο, δηλαδή ‘queefing’ ενώ και ο άνδρας δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεται επίσης σε αμηχανία. Αυτό που προσπαθούμε να εξηγήσουμε εδώ είναι ότι αυτός ο ήχος είναι απολύτως φυσιολογικός και αναπόφευκτος καθώς συνδέεται με τη συμπίεση και την αποσυμπίεση του αέρα που προκύπτει από την είσοδο και την έξοδο του πέους στον κόλπο και κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή.

queefing1


Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε με πόσα πράγματα σχετίζεται:

Oι δονήσεις αυτές προκύπτουν από τα χείλη του αιδοίου και το σώμα μιας γυναίκας δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να τις ελέγξει όπως μπορεί να κάνει με τον αέρα που εξέρχεται από το ορθό. Μερικοί άνδρες μάλιστα βρίσκουν αυτόν τον ήχο κολακευτικό, διότι δείχνει πως το σεξ ήταν παθιασμένο και θεωρούν το queefing ως το επισφράγισμα.

Ο όρος ‘queefing’ δεν είναι ιατρικός: οι γιατροί αναφέρονται σε αυτή την σωματική λειτουργία ως ‘το πέρασμα του αέρα μέσα από τον κόλπο προς τα έξω’. Επίσης μην εκπλαγείς, αλλά μπορεί να σου συμβεί το συγκεκριμένο πράγμα και χωρίς να κάνεις σεξ, αλλά και κατά τη διάρκεια που γυμνάζεις το σώμα σου ή ακόμα και όταν βήχεις λόγω της πίεσης που ασκείται στους μυς σου.

EΘα πρέπει επίσης να γνωρίζεις ότι η χρήση λιπαντικού κατά τη διάρκεια του σεξ μειώνει κατά πολύ την πιθανότητα να προκύψει queefing εκείνη τη στιγμή, αλλά καθυστερείται η απελευθέρωση του αέρα με αποτέλεσμα να προκύπτει αργότερα πχ. κατά την ούρηση. Μεγάλο ρόλο παίζει επίσης το σε ποια ημέρα του κύκλου σου βρίσκεσαι: είναι πιθανότερο να σου συμβεί τις ημέρες που έχεις ωορηξία και αυτό οφείλεται σε ορμονικούς λόγους.

Τέλος, υπάρχουν μερικές στάσεις στο σεξ ευνοούν τη συγκεκριμένη κατάσταση περισσότερο από άλλες, όπως ας πούμε το doggy style κι αυτό είναι θέμα ανατομίας, ενώ παίζει ρόλο και το ιστορικό μιας γυναίκας όσον αφορά στο τι γέννα έχει κάνει: αν έχει γεννήσει φυσιολογικά ένα μεγάλο μωρό σε βάρος έχουν μεγαλύτερα κολπικά κανάλια, άρα δυνητικά δεσμεύουν περισσότερο αέρα.

Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

 

Previous articleΕπιστολή για τον Παύλο…
Next articleEddie Van Halen: Ο εμβληματικός κιθαρίστας πέθανε στα 65 του χρόνια
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =