Πρωτοβουλίες για τους Ουκρανούς πρόσφυγες από την Paramount Global

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Paramount Pictures προχωρά σε διακοπή της λειτουργίας των τηλεοπτικών της καναλιών στη Ρωσία από τις 20 Απριλίου

Date:

Ο όμιλος Paramount Global υλοποιεί πρωτοβουλίες για τους Ουκρανούς πρόσφυγες με έμφαση στην παροχή δωρεάν περιεχομένου του Nickelodeon για παιδιά σε διάφορες πλατφόρμες στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Εκτός από τη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την υποστήριξη ανθρωπιστικών οργανώσεων, που είχε αποκαλύψει προηγουμένως ο γίγαντας της ψυχαγωγίας, τα παιδιά και οι οικογένειές τους που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία σε γειτονικές χώρες θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Nickelodeon στην ουκρανική γλώσσα, δωρεάν στα κανάλια Pluto TV, Linear TV, Nickelodeon και Nick Jr. στο YouTube.

Ο στόχος είναι να προσφέρουμε «άνεση και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους βλέποντας τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια, ακόμα κι αν βρίσκονται στο εξωτερικό» ανέφερε η εταιρεία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Paramount Pictures προχωρά σε διακοπή της λειτουργίας των τηλεοπτικών της καναλιών στη Ρωσία από τις 20 Απριλίου. Η απαγόρευση περιλαμβάνει πολλά κανάλια της εταιρείας, όπως τα Children’s Nickelodeon, Nickelodeon HD, NickToons, Nick Jr. και Paramount Comedy.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked