Πρώτο teaser βίντεο για την επερχόμενη σειρά “The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 στο Amazon Prime Video και θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια

Date:

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να μας αποκαλύψει η Amazon τον επίσημο τίτλο της πολυαναμενόμενης σειράς Lord of the Rings, μέσω ενός νέου βίντεο teaser που κυκλοφόρησε. Ο τίτλος της επερχόμενης σειράς είναι “The Lord of the Rings: The Rings of Power” και θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης.

Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 στο Amazon Prime Video και θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια.

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked