Πριν από 9 χρόνια σίγησε η φωνή των Astarte, Tristessa

Ήταν 10/8/2014 όταν η Tristessa των Astarte, κατά κόσμο Μαρία Κολοκούρη έφυγε από την ζωή, εξαιτίας των επιπλοκών από την μάχη που έδινε με τη λευχαιμία.

groupe4170Οι θρυλικές Astarte σχηματίστηκαν το 1995, και ήταν το πρώτο γυναικείο Black Metal συγκρότημα που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Η Μαρία Κολοκούρη θεωρείται πρωτοπόρος για τη γυναικεία παρουσία στη συγκεκριμένη μουσική σκηνή και βρισκόταν στο τιμόνι της μπάντας για περίπου μια δεκαετία, μέχρι και το θάνατο της.

Το συγκρότημα έβγαλε 5 ολοκληρωμένα άλμπουμ με το τελευταίο τους το Demonized το 2007 .

Η Tristessa μπορεί να ήταν γνωστή από τις Astarte, αλλά παράλληλα συμμετείχε και στους Vorphalack, Insected, Obscure Natus και Profane Serenity.

Μπορεί λοιπόν να έχουν περάσει 9 χρόνια, αλλά η Μαρία, η μουσική και η αισθητική της παραμένουν αξέχαστα. ΑΘΑΝΑΤΗ!

Nancy Von X

Nancy Von X

Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Previous Story

Σε δημοπρασία πιάνο που άνηκε στον John Lennon

Next Story

“Medusa Deluxe” – Σε αποκλειστική Α’ προβολή στο cinobo.com

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop