Πρεμιέρα για το νέο τραγούδι των Arch Enemy, “Sunset Over The Empire”

Οι Arch Enemy αποφάσισαν να μας δώσουν άλλη μία γεύση από τον επερχόμενο δίσκο “Deceivers”, με την κυκλοφορία του νέου τους single "Sunset Over The Empire"

Date:

Οι Arch Enemy αποφάσισαν να μας δώσουν άλλη μία γεύση από τον επερχόμενο δίσκο “Deceivers”, με την κυκλοφορία του νέου τους single “Sunset Over The Empire”. ‘Εδωσαν λοιπόν στην δημοσιότητα και ένα μουσικό βίντεο, την δημιουργία του οποίου ανέλαβε η Grupa13. Να θυμίσουμε ότι το νέο άλμπουμ των Arch Enemy θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου.

Ο Michael Amott , βασικός συνθέτης της μπάντας, δήλωσε: “Το ‘Sunset Over The Empire’ είναι το τέταρτο single από το επερχόμενο μας άλμπουμ. Είναι ένα γρήγορο τραγούδι με ένα μανιακό ρίφ και το οποίο θα γίνει η επιτυχία που θα στέλνει να χτυπηθείς στην πρώτη σειρά. Στιχουργικά δεν είναι ευχάριστο, αλλά αντικατοπτρίζει την αλήθεια στον κόσμο. Λέξεις γίνονται πόλεμος, αδερφός εναντίον αδερφού, άλλη μία πικρή αλήθεια καθώς ο κόσμος πεθαίνει. Επίσης είναι ενθουσιασμένος που θα κυκλοφορήσουμε το τραγούδι σε περιορισμένης έκδοσης επτάιντσο βινύλιο.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked