Πρεμιέρα για το νέο τραγούδι των Kreator με τίτλο “Strongest Of The Strong”

Το τραγούδι θα βρίσκεται στο νέο άλμπουμ της μπάντας "Hate Über Alles", το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου

Date:

Οι Γερμανοί άρχοντες του Thrash Metal Kreator κυκλοφόρησαν ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους single “Strongest Of The Strong”. Το τραγούδι θα βρίσκεται στο νέο άλμπουμ της μπάντας “Hate Über Alles”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου.

Οι Kreator δήλωσαν: “Το νέο μας τραγούδι αντιπροσωπεύει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη ο οποίος προσπαθεί να είναι καλός σε έναν κανό κόσμο. Ένα άμεσο μήνυμα που μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να κουβαλήσει., το όνομα αυτού Earthraiser, ο καλός μου φίλος Patrik Baboumian!”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked