Πρεμιέρα για το νέο τραγούδι των Behemoth με τίτλο “Thy Becoming Eternal”

Οι Πολωνοί Behemoth έδωσαν στην δημοσιότητα το τρίτο single από τον επερχόμενο τους δίσκο "Opvs Contra Natvram", ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου

Date:

Οι Πολωνοί Behemoth έδωσαν στην δημοσιότητα το τρίτο single από τον επερχόμενο τους δίσκο “Opvs Contra Natvram”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Το νέο single έχει τίτλο “Thy Becoming Eternal” και οι Behemoth μας το παρουσιάζουν μέσω ενός εντυπωσιακού animated βίντεο.

Ο Nergal δήλωσε: “Λεγεώνες!! Σας παρουσιάζουμε το νέο μας τραγούδι “Thy Becoming Eternal”. Προσπαθούμε να διατηρούμε τα πράγματα φρέσκα. Το animated βίντεο είναι δουλειά του ταλαντούχου Ιάπωνα Ruben Fro, ο οποίος δημιούργησε αυτό το επικό τοπίο για τον πολεμιστή μας. Το τραγούδι αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά μας αναφορικά με το νέο δίσκο. Ακούστε το και πείτε μας αν συμφωνείτε.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked