Πρεμιέρα για το νέο single των The Halo Effect με τίτλο “The Needless End”

Οι The Halo Effect, το νέο project στο οποίο συμμετέχουν πρώην μέλη των In Flames και ο τραγουδιστής των Dark Tranquillity, έδωσαν στην δημοσιότητα το τέταρτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους "Days Of The Lost", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου

Date:

Οι The Halo Effect, το νέο project στο οποίο συμμετέχουν πρώην μέλη των In Flames και ο τραγουδιστής των Dark Tranquillity, έδωσαν στην δημοσιότητα το τέταρτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους “Days Of The Lost”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου. Το νέο single έχει τίτλο “The Needless End”.

Αναφορικά με το νέο τραγούδι, ο τραγουδιστής Stanne , δήλωσε τα εξής: “ Το The Needless End ασχολείται με την τεράστια ανικανότητα αντιμετώπισης προβλημάτων. Ζητήματα που φαίνονται υπερβολικά ή ακατανόητα πέφτουν στο κενό προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιο άμεσα άλλα λιγότερο σημαντικά ζητήματα. Καταλήγουμε κάπου όχι επειδή το θέλουμε, αλλά επειδή δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τι έπρεπε να κάνουμε. Υπάρχει μια ένταση σε αυτό το τραγούδι και μια αναζωογονητική μελωδία που νομίζω ότι ταιριάζει σε αυτή την ιδέα. Ανάμεσα σε όλο το θυμό και τη δυσαρέσκεια είναι και επίσης αισιόδοξο.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Το καναδικό συγκρότημα The Haptics κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “Second Best”

Με ενθουσιασμό, η νέα μουσική των The Haptics περιβάλλει...

Από τον Φασμπίντερ στον Σκορσέζε: Αφιέρωμα στον Μίκαελ Μπάλχαουζ από τις Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας διοργανώνει σε...

Edvard Munch: Ο ζωγράφος της “Κραυγής” παρουσιάζεται στην ταινία “Munch”

Ο Νορβηγός ζωγράφος και χαράκτης Edvard Munch (1863-1944) είναι...
Punked